fredag :D

Fan jag missade idol! såg bara sista snutten vid utröstningen och Andreas åkte ut. det var på tiden.

Ja, idag är det fredag. kul dag. började med livskunskap och såg den där filmen, så tragiskt, men slutade ganska bra. efter det så var det matteprov. gick GALANT i början, men sen så dem sista frågorna så gick det bara utför. känner mig helt screwed, "delspoäng" asso några poäng utav the actuall point's. sen så var det lite vanliga lektioner. efter dagen var slut så gick jag på "extra" bild BLEV ÄNTLIGEN KLAR MED SURREALISM BILDEN! :D sen så gick jag och Tina till lucian och där så var det väldigt kul. garavde hela tiden. sen så sa jag en rolig kommentar så alla började garva. kommer dock inte ihåg vad jag sa ehehheheh sorry.

JAG KOM HEM 18.00 NÄR JAG EGENTLIGEN SLUTAR 14.30. tänk att jag var i skolan så lång tid heheh. sen när jag kom hem så var det "fullt hus" min kusin och moster var hemma hos oss. HAHHAHAHA min mamma och moster höll på att ta fram alla julprydnader. AAHHAHAHA min mamma fick ringa min moster hon behövde "extra förstärkning"  ahahahh. förmodligen sätter vi upp julgranen imorn mot kvällen :D:D:D. sen imorn så är det första december då ska jag hänga upp min julkalender som består av choklad ;) I know jag är lite barnslig eheheh. jag kommer ändå säkert käka upp alla chokladbitarna imorn.

men för övrigt så vill jag bara säga att jag är sjukt trött, men samtidigt så vill jag inte sova, för det är inte varje dag min kusin är här ;) men aja ska dra mig iväg från datorn. pusshej och kanske godnatt.


trött.

Är väldigt trött just nu. vet inte ens varför jag skriver i bloggen. skulle kunna somna närsomhelst. Idag så gick jag till centrum kl 20.00 för att det var något "jularrangagemang" , tror jag skrev det i mitt förra inlägg, men jag är inte säker. pallar inte gå tillbaks och kolla. är så trött. men hursomhelst när jag kom hem så skulle jag ju plugga vidare inför mitt matteprov som är imorn. men fattade inte en fråga inför provet. så satt och snacka i telefon i NÄSTAN tre timmar med "matte experten" Tina/ hennes matte expertpappa ahahhahahah.

men hursomhelst så var det en asvår fråga, satt och grubbla i flera timmar. tillslute kom vi på svaret, men det visade sig att vi skulle räkna ut hur mycket banarne kostade inte äpplerna. så svaret till bananernas pris blev -20 p.

efter lite snackande med sin pappa så sa:
Tina: Jag vet, vi kan säga att det var rabatt på bananerna! ;) då har vi åtminstonde en förklaring till vårat svar ;)
Jag: jaaaa! ;D det blir ju lite "handling data" slutsaster i det hela ;) men kan vi inte skriva att man fick bananerna på köpet och att dom egentligen kostade 20 spänn/p.
Tina: ja och så kan vi skriva att bananerna var bruna/ruttna därför vill de få bort de så snabbt som möjligt ;)

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA, så kreativ man kan vara ;)

men aja nu ska jag sooooova <3. sjukt trött.  FREDAG IMORN ;)

hej.

hahaha, min rubrik känns lagom töntigt, men visste inte vad jag skulle ha för rubrik. men aja.


torsdag torsdag, yupp idag är det torsdag och imorn är det fredag! <3 vad skönt (förutom att vi har matteprov dåra). känner mig väldigt trött idag, även fast jag somnade lite ehehhehheh. men hursomhelst så var det torsdag än en gång. hade bara fyra lektioner också skönt ;) fick också reda på att min grupp fick MVG- på "projekt so" hahah också väldigt skönt hhahah, men har dock inte fått reda på vad jag fick enskilt för många ställde så många onödiga frågor. inte så bra. dessutom så gick jag på extra slöjd. har fått en till blåsa ;/ får en käsnla av att jag inte kommer bli klar med min produkt....

men aja nu ska jag plugga lite inför matteprovet. jag vet jag sa att jag inte skulle plugga något inför det, men jag ska ändå göra det. (bara lite).

sen efter det så kanske jag ska till centrum eftersom att affärerna är ju öppna till klockan 9 pga julen snart är här ;)

som vanligt: "HEJSVEJS!"

UPPTADERING. 21.25
Kom hem för inte så länge sen. var ju nyss på det här "jularrangagemanget" som centrum hade fixat. såg alla utröstade idolerna där hahaah och typ hela skolan, men det hade man ju räknat med. köpte en tröja, ett paraply och ett täcke hahah. men nu ska jag plugga lite vidare på matten. ;)

vill ha!


Kundkväll i Skövde o Femmanhuset

Ojj, vad långt mitt förra inlägg blev, så det här få bli ett kort inlägg. vill bara säga att jag vill ha två känningar! ena är från h&m som jag tänkte ha på mig den på nyårsafton och den andra är en känning/tjocktröja från indiska, brukar annars inte köpa kläder därifrån. men den här vara bara så snygg! hittade dock ingen blid på den, så det får bli en bild som indiska har på sin hemsida ;)

onsdag ;)

Onsdag, känns som en lång dag idag. men hursomhelst så hade vi svenska idag. fick tillbaka min svenska uppstats "jag om tio år" och fick MVG-  på den ;) det känns ganska bra. men iaf under svenskan så skulle vi skriva max två sidor som baseras på ett argument eller flera. handlar om religion och vetenskap. jag personligen på kristendomen, att Gud skapade jorden. men jag tror också att det goda inom sig själv är Gud och det är så man tror inom buddhismen eller hinduismen. så jag tror liksom på två saker? hmm svårt svårt.  efter det så gick vi till datasalen under spanskan och där så tänkte jag kanske blogga lite ehehheh, men det gick inte, dom hade spärrat den där sidan? okej...?

men aja sen så var det typ 45 minuters låååååång rast, så tänkte passa på att gå till bilden, för att hinna bli klar med min skulptur. och där så stannade vi lite längre än räknat. idrotten hade redan börjat, så jag och Konkan fick springa och på vägen så hade Yasser gått ut ur klassrummet ett tag medans de hade matteprov därinne, så han frågade oss om speed och sånt ehehheh, men vi kunde inte svara eftersom att vi var försenade. men efter vi hade tagit våra väskor så fick vi nog lite skuldkänslor och sa svaret till honom. ahahahahh att han fortfarande var kvar ;) 

men aja hursomhelst så blev vi ju ännu mer sena till idrotten/beeptestet. när vi väl var vid omklädingsbyggnaden så var det ingen där och dörrarna var låsta! då fick vi springa tillbaks till exeditionen och be de att få låsa upp. tog tid. efter det var vi framme, efter snabbt ombytande så gick vi till gympasalen och där hade alla intagit sina positioner för att springa och så kommer vi hej o hå! nu ska vi springa. efter bara någon minut så gick signalen och då började vi att springa eheheh, snacka om att vi kom i minuten ;) fick 6.5/7 var helt död efteråt.

efter det så var det bara matte och klassråd kvar. vi kom lite försent med flit. pallade verkligen inte med matte. har matteprov på fredag istället, känner mig ganska förberedd, tror inte jag ska träna inför det.

sen hade jag hemspråk och vi fick tillbaks våra prov som vi gjorde förra veckan som jag inte ens hade någon aning om att vi hade efersom att jag var ju på prao, men de fortsatte ändå. men hursomhelst så fick jag ändå MVG på den;) sen när jag & Konkordia gick hem så snöade det lite. vilken härlig känsla.

men aja nu ska jag äta lussebullar <3 puuussss. GLÖMM INTE GREY'S & TOP MODEL IKVÄLL! ;)

so../slarvfel

Är trött som fan (tog en liten paus) men kan inte gå och lägga mig. ska tydligen ha ett "oförberett" so förhör imorn.  men ändå så är det många som säger att vi inte ska ha det. sitter här och tränar ändå. började ganska sent. MEN TÄNK OM VI INTE ENS SKA HA SO FÖRHÖR IMORN???!!! fan va suur jag kommer att bli, om ja ska sitta här och träna ca 50 sidor i onödan?? nej tack. men aja jag måste ändå göra det för annars så kommer jag att få sjukt mycket ångest om vi nu har förhöret.

dessutom har jag läst några utav mina gamla inlägg och såg att jag hade jättemycket slarvfel/grammatiska fel. usch gillar inte det. det är ju ändå onödigt att gå tillbaks och rätta till dem, för ni har ju ändå redan läst det. so what's the point? ;)

men aja ska kolla en liten snutt på victoria beckhams typ dokumentär. vill sova.

nail polish

image31

ÄNTLIGEN så funkar min data nu. vill bara säga att jag har målat mina naglar till vinrött.;) interessant va? HAHAHA. men hursomhelst så var det återigen måndag.. dessutom så delades vi in i gupper i science till vårat projekt. vi har valt bästa topic/ämnet. ehehehheh. hade träslöjd <3 idag som jag VERKLIGEN längtade efter. satt och tänkte på hur jag skulle fila o slipa oc såga igår, när jag pluggade so. är det ens normalt? nej det är det inte. har matteprov imorn, men jag känner att jag kan det, så ska fouksera mig mer på so. eftersom att vi kanske har ett "oföberett" prov på både islam och hinduismen. jag som trodde att det bara var islam, men ack nej. så måste läsa cirka 50 siidor tills imorn och komma ihåg allt???!!! hur ska det gå till....

men aja nu ska jag kolla på tv som funkar nu ;)

laptop<3

Har precis kollat på SAW 4 på min data. jag har ju ingen tv för tillfället som ni vet. men Tina tipsade om en jättebra hemsida där man kan kolla på filmer. http://www.movies.nabolister.com/ jättebra hemsida. okej jag är lite efter. har faktiskt blivit lärd av att ladda ned filmer, men inte fattat ett skit. så varför ladda ned när man bara kan kolla utan att ladda ned? mycket lättare enligt mig ;)

egentligen så behöver man inte ens ha en tv. allt man behöver är en data ;)

hursomhelst så kollade jag på saw 4 i min laptop i min säng. såå mysigt. fast det slutade med att jag somnade i slutet. inte för att den var dålig, utan för att jag var sjukt trött plus att jag låg i min säng hahhah. men det enda som var dåligt med saw 4 är att det var för mycket flashande, blixtande och för många och snabba bild omväxlingar, men annars så var den bra ;) men nu har jag iaf vaknat, var ju tvungen att gå upp och ställa tillbaks den. men nu så vill jag helt plötsligt inte sova eheheheh. ska bara kolla lite på slutet som jag missade nu ;)

SEN SKA JAG SOOOOOVAAAA.


ingen tv.

Kom hem för några timmar sen och när jag skulle slå på tv'n så funkade den inte. pappa hade då ringt dit och dem sa att vi måste vänta ända tills på måndag?! fan också. men när det ändå inte fanns något att kolla på så satt jag mig och börja måla till bilden. (lite extra work) för att visa mina improvements hahaha. så onödigt enligt mig. men aja är iaf klar med den nu ;) så ska kolla på en film som jag hyrde idag "Final Destination".

HEJSVEJS.

UPPDATERING! 22:18
Det höll på att brinna hemma hos oss!!! mamma skulle dra ut sladden och så POFF, så började det brinna. jag blev helt paralyserad och väntade på att det skulle gå över? men pappa sar så snabb han, att han sprang och drogt sladden så snabbt som möjligt. heheh min reaktionsförmåga är inte så snabb har jag kommit fram till. hehhe hjag som alltid trodde att jag hade snabba reaktionsförmåga, men ack nej. stackars mamma blev bara lite skadad i handen. gud vad det luktar bränt nu. jag har tänkt på en sak att allt det här hände när det precis var en brand i filmen höhöhö. vilket sammanträffande.

MEN SKA GÅ OCH KOLLA VIDARE PÅ FILMEN NU. PUSS.

önskelista!

Jag är tillbaks. okej hann inte direkt blogga innan idol, men efter ;) bättre sent än aldrig som man brukar säga.

såg nyss på idol och trodde att det var helt obvious att Andreas skulle åka ut. ISTÄLLET SÅ ÅKTE DANIEL UT?????Daniel var ju tuseeen gånger bättre än den här Andreas. dem två bästa var i riskzonen och dem två sämsta var säkra. kan liksom inte fatta det.  men aja tänkte passa på att lägga in saker som jag önskar mig till jul. trodde inte jag önskade mig något, men sen så kom jag på värsta sakerna, så slänger in en liten lista här. plus att jag precis har slagit in årets första julklapp ;)



1. en ny mobil är något jag inte önskar mig, utan ska få till julafton utav pappsen. men kan dock inte betsämma mig mellan dem här två mobilerna: sony ericsson k850i VS
sony ericsson w960i. men kan inte bestämma mig mellan dem två. k850i har bättre kamera och lite bättre funktioner, men inte så snygg utseende. medans w960i har bättre mp3-spelare och hela 8 gb i minne och är snyggare i teseendet. heheheh, har cirka en månad på mig att bestämma mig..




2. Behöver verkligen ett par nya jeans. helst mörka, men det är så himla svårt
att hitta några som passar perfekt. (menar inte dem där på bilden) tog bara
en bild med jeans hahaha.


DROP WAIST MOLESKIN JACKET



                                                                                                                             
3. Älskar den här kappan. Precis en sån jag letade efter,
den slutar typ under rumpan. Perfekt ju. Finns att köpa i Warehouse. Måsta ha den!





4. Det här söta halsbandet skulle jag inte banga på. dessutom så skulle den matcha många utav mina kläder.  finns att köpa i pilgrim.




5.  Det här är nog något jag lär behöva. min hårfön lär väl lägga av närsomhelst (tror jag). så varför inte köpa en plattång ;)


äntligen fredag!

Idag är det fredag, min favoritdag. dagen började med idrotten, men våran idrottslärare var sjuk igen. så det blev inte bip teste eller hur det nu stavas. om jag hade vetat det tidigare så skulle jag nog ha sovit längre och skippat idrotten, men aja nu blev det som det blev. sen så var det lektioner som vanligt. vi gick igenom lite inför det här "projektet" som vi ska skriva om i svenska, so och science. men jag fattar fortfarande inte vad det ÄR MAN SKA SKRIVA OM? men aja kommer nog på det så småningom.

juste hade engelska redovsining idag och fick VG, men sen så ändra han till VG+, stor skillnad då? blev lite besviken, men hursomhelst så sa han att om han skulle få sätta mitt slutbetyg redan nu, så skulle det bli MVG, så det var ju tröstande ;)

efter det så gick jag på extra bild, för att bli klar med min bild. hahahah ja vet jag e seeg. men jag är inte den enda, fick hjälp av någon om hur man blandade färgerna snyggt. att det ska vara så svårt. men jag tror att jag har fått ett hum om det där ;)

sen så gick jag äntligen hem och då snöade det! hhaha min jacka är gjord av sånt material som som inte absorberar snöflingorna, så det bara sitter kvar där. så tillslut såg jag nog ut som en vandrande snögubbe. HAHAHAHHAAHAHHA :D

men aja ska gå nu, GLÖMM INTE IDOL IKVÄLL! (bara 4 st kvar)

hinner kanske blogga lite innan dess, we'll see ;)


god morgon!

image27image26image28image29

God morgon allihopa! FÖRSTA GÅNGEN JAG KÄNNER MIG PIGG PÅ MORGONEN! det var något nytt. ni som inte vet så är jag en morgontrött människa. men aja idag så börjar vi kl 8:15. tidigaste dagen i veckan... men vi slutar iallafall kl 14.50 känns ganska tidigt faktiskt, om man jämför med kl 16.00. hahah vilket jädrans tjat om tider. idag så är det svenska första lektionen. som jag missar, för att jag ska till tandläkaren. svenska är so booOOooring. jag känner att man inte får något gjort under svenskan. och så ska vi lämna in svenska uppsatsen "jag om tio år". sen är det vanliga lektioner och gyyympa. jag säger bara ohneeej. jag pallar verkligen inte med idrott, men sig mig när gör jag egentligen det? ahhahah.

bjuder på dem här konstiga/roliga bilderna på oss från i somras/höst. hahahaha.

kväll

Blev just klar med min engelska uppstats som jag sedan ska redovisa på torsdag. fick skriva om hela skiten, för jag gillade inte det första som jag skrev. det var så himla boooring. men huvudsaken är att jag iallafall är klar =) nu ska jag bara ta och finslipa min svenska uppsats som ska lämnas in imorn. om 20 minuter är det desperate houewives! MISSA INTE! det är typ veckans höjdpunkt. hahaha. ska äta lussebullar och te när jag kollar, sååå mysigt. plus att jag mår MYCKET BÄTTRE. ;)



sjuk


Då var man sjuk dåra. den där känslan som jag hade igår har utvecklats till ont i halsen och förkylning. usch. men lämnade iaf in mitt no-projekt som konkan var så snäll att hämta. sitter här i mitt rum, hör bara en massa bullrande och borrande som några rörmokare eller vad det nu heter håller på att fixa en grej i vardagsrummet. skulle läsa lite, men kunde inte koncentrera mig. usch vad irriterande, men aja det måste göras tydligen. ;)

men aja ska dricka mycket te och annat så att jag blir frisk tills imorn.

måndag..

Har precis gjort klart ALLA mina läxor =) *stolt*. idag var det iallfall måndag, kände mig helt yr i skolan idag. tror att jag håller på att bli förkyld. not a good day. gick på lucian också kl 8 på morgonen när jag egentligen börjar 9.25. jag och Konkan åt lussebullar direkt innan luciträningen (hade inte hunnit ät frukost) äta lussebullar direkt innan en luciaträning. perfekt ju, man får en liten lucakänsla haha ;) när ja kom hemma så var jag så pass trött att jag somnade i soffan hahaha. blev väckt av att Rebin ringde mig. men det var nog bra det så att jag fick min läxor klara ;)  nedräkningen börjar 36 dagar kvar till julafton!


men innan julafton kommer lucia ;) ska kolla på prison break, sist kvarten! 

åh lussebullar!

I'm back.  efter att ha pluggat VÄLDIGT LITE med många pauser och en utav dem här pauserna gick åt att baka lussebullar! =) så nu har jag bakat lussebullar. andra sista plåten är i ugnen just nu. blev typ 30 st. åhh älskar lussebullar. men jag tror nog jag gillar lussebullar så pass mycket bara för att man bara kan äta det en period om året.  lägger in en bild på lussebullar, men dock inte på våra lussebullar, pallade inte ta en bild. men dom blev typ sådär;)


måste gå nu, sista lussebullarna är klara att tas ut! hejdå ;)

pluggdag

Idag, så har jag ingenting planerat, ska bara plugga..plugga.. och plugga. yupp det blir min dag det, trevligt va?känner mig helt mörbultad idag, sov inte så bra inatt, hade ont i magen och satt och smsa istället kl 1, 2 eller 3 på natten med Tina eller vettefan vem det nu var Melki maybe?hahah. men hursomhelst jag har inte längre magont! ;) så nu är jag glad igen ;) kollar på idol (repris) även fast jag redan har sett den, men det finnns inget bättre på tv nu. jag tycker helt klart att Daniel borde vinna. okej han e inte snygg, men han bir det med sin klädsel och personlighet. men jag tror/vet att Amanda kommer vinna. 


men aja måste gå för min gröt har kokats klart! SEN SKA JAG PLUGGA!  hej så länge! =)


magont.

klockan är 00.40 och jag kan inte sova sen en timme tillbaks. har en jädrans magont och har inget att göra nu. so what's left to do? blogging.  kollade på ladder 49 idag som gick på tv, ganska sorglig i slutet. för er "fotbollsfan" (NOT ME) så kan jag meddela att matchen mellan Sverige och Spanien slutade med 3-0 till Spanien. men om ni nu e fotbollsfan så visste ni väl redan det hahahha.

men aja idag så tänkte jag & mamma iallafall köpa ett par julkulor som jag tänkte hänga vid mitt fönster, men hittade dock inga fina kulor. seriöst vart e julen på väg? såg bara en massa fula julprydnader. okej jag kanske överdiver lite nu, men jag har magont, så inte så lätt att skriva positivt. men köpte iallafall en tröja ;)

imorn så ska jag plugga hela daaaaageeeeen låååång. orkar faktiskt inte. sen på måndag är det skola åååh, efter tre veckors ledighet från skola pga lov/prao så börjar man faktiskt vänja sig. jobbigt jobbigt.  ännu värre att jag ska vara i skolan kl 8.00! när jag egentligen ska vara där kl 9.25!  pga fucking lucian, men jag själv har ju valt det såå.

hittade iaf mitt luciahäfte som jag letade efter som en galning i fredags. så konkan du behöver inte kopiera åt mig;)

men aja ska ta och göra något annat för att för att roa mig, så jag glömmer bort att jag har magont. haha men nu så tänker jag på det ännu mer bara för att jag nämner det hela tiden. men hejdå.


tjabba!

God morgon kära läsare! okej, det är inte direkt morgon, men för mig är det liksom det eftersom att jag nyss har vaknat. får lite ångest när jag vaknar så här sent. men om man tänker efter så så är det här nästan mitt första inlägg som jag skriver mitt på dagen, jag brukar alltid skriva på kvällen. but not today ;) men aja ska gå och ta o klä på mig! för jag ska ut snart om typ en halvtimme. hejsvejs!

lång fredag

Idag har det varit en lång dag med mycket väntande. fredag är faktiskt min favorit dag under veckan. dagen började med att jag vaknade 7.00 på morgonen, kände mig helt mörbultad eftersom att jag bara hade sovit i tre timmar. sen så bar det iväg till gymnasiemässan. guuuuud vad förvirrande det känns med gymnasievalen. är helt lost. men aja har iaf ca 5-6 gymnasie som jag kommer att ha i min lista, men jag vet inte efter vilken ordning, det är det som är svårt. dessutom såg jag några snygga killar där ;) men hursomhelst så efter det fick vi dra oss hemmåt kl 12.00 och då skulle jag och konkan gå på luciaträningen. fick vänta i 4 timmar! dem där fyra timmarna gick väldigt trögt. först så var vi i musiksalen ett tag.. sen så gick vi till centrum.. kollade lite i modetidningar... gick hem till mig.. och till slut var kl 4! så då gick vi till lucian och sjöng i en och en halvtimme. nu så sitter jag här och ska käka lussebulle. det är min första lussebulle för i år ;) julen är iofs nära, men det känns inte så. lääängtar tills den
kommer. =) 

148935-2923


                                                                                         yummiee. ;)
ska kolla på idol nu. puuss!

bekännelse

image22

juuste har sett spice girls "återförening" som har resulterats i en ny musikvideo. hahaha jag såg den häromdan, den var såå dåååålig hahahha. även fast jag var ett stort spice girls fan, när jag var MYCKET yngre.  hur gammal måste jag ha vart, typ fem.. sex år kanske? men aja när dem började bli kända. hahahha, jag köpte tom deras album/foton som dom hade hhahahaa. kan verkligen inte fatta att jag gillade dem då :S

men aja, nu MÅSTE jag gå och lägga mig, ska gå på nån gymnasiemässa imorn kl 9. efter det blir det väl luciaträning. pallar inte ens gå till skolan imorn, skulle kunna sova bort hela dan. men aja det här är viktigt. så jag ska gå och soooooooova nu och snart är det heeeeeeeeeelg ;) . godnatt.

gårdagens

Idag/igår så var det ju sista praodan, ganska så sorgligt faktiskt. men aja hur somhelst så lunchade jag med Konkan & Co. I burger king så torkade ju Maurice och Damien borden, så att det skulle se ut att dom "jobbade" Maurice stod vid ett bord och torkade det jätteläänge och sen så kom han tbx igen vid samma bord och torkade det igen hahha och samma procedur hhahaha.

efter det så återgick alla till sina praoplatser och då fick jag ett halsband värt 500 spänn! som present för att jag hade praoat där ;) ihihhih =) plus att jag misstänker att mi handledare har varit skådespelerska och bara för det så googlade jag hennes namn, yupp ja hade rätt hon har varit skådespelerska i "tre kronor" och några andra svenska serier. måste gå tillbaka dit imorn så han kan fylla i utvärderingen om hur det hade gått för mig, för jag glömde pappret hemme idag.

kramis.


today

Dagens aktivitet: inte då mycket, för det e ju kväll o så, men typ kolla på greys o top model.
Dagens frisyr: uppsatt.
Dagens tråkigaste: pluggade.
Dagens matintag: hmm.. typ fiberberikat havregryn, nån macka, cocosboll, choklad haha och lax med potatismos.
Dagens TV: har inte hunnit kolla på tv :)
Dagens tillstånd: ganska så pigg faktiskt;)

jag vet att jag inte brukar ha så många listor i min blogg, men jag gillar inte det så mycket, it's not my thing ;) men en kort lista blev det iaf, hhaaha har haft den här förut också ;)

men aja, idag så vare prao som vanligt, pallade inte gå till träslöjden på morgonen. om jag får välja mellan att sova längre eller ha träslöjd så blir det nog att sova längre ;) sen så lunchade jag med Konkan som vanligt och träffade dem andra lite.  måste bara tillägga att jag har gjort klart mitt NO-projekt och svenska uppsats "jag om tio år" men jag vet dock inte vilken bild på min framsida jag ska ha för den här "jag om tio år" va kan man ha för bild? man ska ju ändå bara utbilda sig till något genom att plugga, plugga och plugga, so maybe this one?;)


nu är jag iallafall gjort dem mer tidskrävande läxorna så nu är jag  friii dem här dagarna,eller nästan, ska bara träna lite på min engelska redovisning nån gång ;)

men nu ska jag ta och zappa mellan Greys Anamtomy och Top Model. hejdå.

godnatt!



Som jag skrev i några inlägg tillbaks så lider jag nog av sömnbrist. igår la jag mig tom kl 3 på natten. not good. ska försöka förbättra mig genom att gå och lägga mig åtminstonde nu ;) så jag orkar med morgondagen ;) godnatt kära läsare=)

lalalalala

Sitter i min säng nyducshad och dricker teet Earl Grey <33

men aja idag så var jag på min nya prao, typ bara en timme efter så lunchade jag tillsammans med Konkordia, Robert, Andrea, Abdulbasit och Hoda, okej vi tänkte luncha tillsammans, men dom var sugna på kebab, men sen kom dom till oss och sega mariella åt fortfarande hehe och konkan hade köpt lite mat i konsum, där shendrim eller hur han nu stavas praoar.  juuste i burger king så såg vi också Damien och Maurice som praoar där. okej jag har sagt att jag inte gillar burger kings hamburgare, men observera det var kötte som jag inte gillade, och den här gången beställde jag chicken burger med lökringar. okej det var inte heller så gott, men vad ska man göra om det är billigt och jag var hungrig så spelar roll. efter det så återgick vi till våra praoplatser.

min handledare;
ohneeeeeeeej, jag fick en repa i klacken usch. (observera en liteen repa som knappt syns)
några minuter efter:
kommer in med andra par skor hahahahahhahahah. det var sååå kuul. ;P

hahha, var bara tvungen att skriva det, men hon e jättesnäll. ;)  

måste bara tillägga att jag har virus i datorn, så om ni får någit konstigt från mig på msn, så öppna inte det, det e virus. håller på att ta bort den nu men mitt antivurs program.

plus att min statistik har höjts, börjar få nya fans. hahahhahahaa ;) (det där lät lite väl egptrippat)

men aja ska snart pallra mig iväg till vardagsrummet och för att äta lite chips och kolla på desperate housewives, fan va fet jag kommer bli om jag fortsätter att äta så här hööhöh, en dålig vana. seee yaaa.


fars dag

image18

                                                         (en liten bild på desserten)

ÄNTLIGEN så har jag blivit klar med mitt no- projekt! ska bara "finslipa" den lite under den kommande veckan. Yupp, idag var det fars dag. trevligt trevligt. jag och mina föräldrar bestämde oss för att gå till en restaurang i stan. Jensen Bof House blev det ;) skitsnyggt det var därinne :) när vi väl var där så beställde jag en gourme meny. lyyyyyx. det började med att vi först åt lite snacks ostinbakade jalapenjos<333 ååh så gott. efter det så åt jag förätt som var räkcoctail också gott. sen blev det nån oxfile med rundformade pomme frites. me love. sen kom vi till desserteeeen;) Queens Delight hette det. det var asgott! hahah har bara gottat mig i lyx idag ;)

juuuste efter det så gav jag mina presenter till pappsen. jag gav honom ett jättefint fars dag kort, med foton o allt i och en trisslott. en chokladask och ett par strumpor as usual hhaaha. sen så ringde jag såklart min farfar och gratta honom oxo :)

sen så gjorde jag lite andra saker, men pallar inte skriva om det. ska kolla på top model nu, innan det slutar. ciao!

tids slarv

Jag är tillbaks. har inte hunnit plugga någonting! jag har bara ätit, kollat på tv, suttit framför datorn. och typ slarvat bort halva dan. men hursmohelst så kom Konkordia hit en snabbis för att ge mig min present som hon hade köpt i Paris <3 Efter det så ringde min mamma och frågade om jag kunde komma till centrum, för att köpa några grejer till fars dag med henne. visst sa jag. då när jag äntligen hade klätt på mig så sa hon att det inte behövdes eftersom att hon skulle gå ut med sin kompis. tack så hemskt mycket?! men aja när jag ändå redan var ombytt och klar så gick jag ändå till centrum för att låna två böcker i bibblan som dom hade beställt åt mig. Böckerna "Gener för Bot och Bättring" och "Gener och Etik", ser ut att vara ganska bra böcker faktiskt. har många bra böcker om xenotransplant, tom med tidningar hhahahah. 

ååh, mina kinder är fortfarande kalla efter att ha vart ute. jag älskar vintern.
men aja NU MÅSTE JAG PLUGGA!


pluggaplugga!

god morron kära läsare ;) idag ska jag bara plugga, plugga och plugga hela dan. ska för det första "försöka bli klar med mitt no projekt om xenotrsnaplant och sen OM jag blir klar med det idag så ska jag skriva en svenska uppstats om hur jag tror jag kommer vara om tio år "jag om tio år".  ganska sorgligt att plugga på en sån här vacker dag. nu skulle jag helst vilja vara ute ;/ solen skiner och det har kommit lite snö, som inte har smält bort :)

men aja ska gå och äta frukost nu. puss.

vintern<3

image15

Ååå, vintern är på väg. från höst till vinter :) Måste bara säga att jag ääälskaaar vitntern<333
haha, ja har redan skrivi ett inlägg lite om vintern för några dagar sedan. dom positiva sakerna är att julafton är under vintern! och nyårsafton. skidåkning ;). dessutom så kommer det massa med snygga stickade höst/vinter kläder. me loove. pallar inte rabbla upp alla positiva sakerna, för då kommer det bli en lååång lista. plus att jag ska sova nu. godnatt.

fredag

Dagen började med att jag försov mig, till slöjden. men det spelar inte så stor roll. eftersom att jag är där på min fritid, för att nånsin hinna bli klar med min produkt. jag har tänk på en sak, jag trodde jag älskaade slöjd, men det är inget kul när man är där på sin fritid hahaha. men när jag ändå hade försovit mig så passade jag på att sooova lite till, nu när jag ändå började kl 11.00 ;) dessutom fick jag stå i kassan idag! hhheh :) det var kul. förutom när jag gjorde bort mig. det började med att jag fick tusenlapp, men i "mina ögon" en femhundra lapp, jag kollade feel höhöhöh. men seriöst vem tar fel på en tusenlapp?? men aja då knappade jag siiffrorna med tanken på att det var en femhundralapp, men sen så sa alla till mig att det var en tusenlap och dåååå kom jag på att det var en tusenlapp och då fick jag börja om på nyytt, fan va jobbigt det var, det är så många knappar att komma ihåg. men inte nog med det så var det någon lärare från min skola där som var så tyst och såg hela spektaklet ehhehehehh. pinsamt pinsamt. men aja man lär sig utav sina misstag ;) och om man ser det på det positiva så har jag tagit emot minst 30 kunder, utan att något blev fel :)

sen var klockan 18.00 och då var det dags för mig att sluta, kom hem med kramp i bena ajajjaaj. efter det så drog jag in till stan för att byta min snygga tröja som jag köpte för några dagar sen till en mindre storlek ;)
men hursomhelst måste bara tillägga att det känns som om jag har haft den här bloggen i åratal, fastän jag inte har haft det. jag har bara haft den i typ en vecka. fan va mycket man gör på bara några dagar;) och idag/imorn kommer konkan hem från Paris, ska bli kukelikul ;D

men hursomhelst, ska gå och käka middag och kolla på idol nu, enda orsaken jag kollar på det är Daniel, han borde fan vinna. sen ska jag äta tårta <333 vilken tjockizz jag är. pusshej. 


roberto cavalli

Plaggbild

Imorn kl 10:00 gäller det. det är då cavalli kollektionen släpps ut ;)
men jag kommer ändå inte kunna vara där imorn kl 10, eftersom att jag kommer att ha träslöjd och sen prao ;/ men kan kanske gå en snabbis med mammis till stan efter praon på fredag.skulle inte banga på den där godbiten, bilden längst upp till höger ;) Cardigan 798 kr.
(om det ens finns kvar, men det tvivlar jag på...)

DH i doft!



Coolt, nu kan jag gå omkring och lukta som Desperate Housewives också.
(men jag vet inte hur den luktar) ska bli kul att se ;)
på tal om det ska gå och kolla på desperate housewives nu. tjingeling!

xenotransplant

  

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska skriva om i mitt no-projekt! jag ska skriva om xenotransplant. :) hittade till och med värsta bra böckerna och tidningarna om läkarnas åsikter om xenotransplant. :D jag fick ju inte skriva om bröstcancer, visste ni att om man äter minst en grapefruit per dag så ökar det risken till bröstcancer med 30% ? that's good to know ;)
men back to xenotransplant, för er som inte vet vad det är: xenotransplant är ett kirurgiskt ingrepp (transplantation) mellan djur och människa snarare sagt från djur till människa. eftersom att man genmanipulerar själva djuret så att det får en extra "sak" som senare kan opereras in någon människa som behöver den "extra saken" som tex kan vara ett öra, hjärta eller något organ.

bilden längst upp till vänster
är en mus som man har genmanipulerat så att det får ett extra öra på ryggen. senare kan det där örat opereras in i en människa som har mist sitt öra i tex en eldsvåda. Älskar citatet som står på bilden, men syns inte "She has the right to listen, but not speak".  det tog mig en liten stund att fatta det. det riktas som kritik mot xenotransplantationen. men jag själv vet inte om jag är för eller emot det än, kanske kommer på det när jag har skrivit klart mitt projekt. ;)
bilden i mitten visar att man kan operera in ett "grishjärta" in i en människa som kanske har ett hjärta som inte fungerar som det ska.
bilden till höger är en bebis som har fått ett "babianhjärta" transplanterat i sig. 

måndag

Idag var det måndag måndag måndag, eller är fortfarande. det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut! skulle gå på lucia träningen, men höll nästan på att försova mig, om inte pappa hade väckt mig höhöh. då så fick vi sjunga några lucia låtar mitt på morgonen. sen efter det så frågade jag no-läraren om jag kunde skriva om bröstcancer som mitt no projekt, men han tipsade mig att inte göra det, eftersom att det blir jättesvårt att få mvg???????????? så nu måste jag byyyytaa topic, fan också, jag som hade värsta bra böckerna om bröstacancer. jag vet inte ens vad jag ska välja för topic. this sucks.

men aja hursomhelst, så gick jag till min praoplats. det var väl ganska kul, såg bara mediciner i 7 timmar! men annars så var det kul, hoppas jag får stå i kassan snart ;) även fast jag inte får det, men jag kommer ändå få det. inte nog med prao, imorn ska jag gå på träslöjd, för att bli klar med min produkt. ska gå och lägga mig nu, för att orka med imorn. godnatt.


idag

idag så gick jag och mamma till stan igen. där så köpte vi en sjal/halsduk och min efterlängtade tröja! som jag skrev om i mitt förr förr förra inlägg :D
har lite ångest för att jag nästan inte har pluggat någonting. men ska försöka ta igen det den här veckan, eftersom att jag inte har någon skola dem kommande två veckorna på grund av prao. appropå prao så ska jag börja praoa imorn i apotek shop, men egentligen så var inte det mitt första val, jag ville egentligen praoa i apoteket, men eftersom att jag var ute sent så var alla redan upptagna, men nästan termin såå ! :) men apotek shop bör väl också vara en bra praoplats.

jag börjar 11.00, men ska upp 8.00! lite svårt att vänja kroppen vid det efter höstlovet. orsaken till att jag ska upp innan 8.00 är att jag och Konkan ska gå på nån lucia träning haha, jag går bara för att få bättre betyg nästa termin i musik, men också för att det blir att bra minne. :)

men ska gå och lägg mig snart. en tidig godnatt.

bio med tjejorna!


Igår så åkte jag, Konkan, Tina och Sheila till stan för att kolla på filmen 1408. handlingen var jättebra, men jag trodde att den skulle vara lite läskigare, eftersom att jag gillar JÄTTELÄSKIGA filmer, men som sagt handlingen var jättebra ;) eftersom att jag tyckte att handlingen var så pass bra, så kan väl jag passa på att skriva lite kort om vad filmen handlade om:

Mike Enslin
försörjer sig på att skriva böcker om hemsökta hotellrum, men han själv tror inte på spöken. när han får ett anonymt brev som råder honom att inte spendera natten i hotellrummet 1408, så bestämmer sig mike för att göra det, trots att hotellägaren ocskå avråder honom att inte göra det. men det stoppar inte honom, så han spenderar natten i det rummet och självklart är rummet lika ondskefullt som det sägs vara. men att mike börjar se självmord som enda utgången ur denna "spökhus" är inte vad han hade hoppats på....

ny blogg

Vill bara säga att jag har skaffat en ny blogg som är den här, men egentligen så är det min gamla blogg. jag vet ganska förvirrande höhö.  jag gillade inte mitt förra bloggnamn som var det här namnet och då bytte jag till ett annat namn, men sen så ångra jag mig och bytte tillbaks till mcarlvik. det är därför jag har gjort lite extra datum på dom cirka 8 första inläggen, för det var då dom inläggen egentligen skrevs.

kommentar i min förra blogg:
Tina: fiiiiint namn, haha :D
Mariella: haha tack :)men jag ska ändå byta tbx till mcarlvik.blogg.se ;)

Jag vet jag är komplicerad... 

det snöar!



image16

jag tror jag lider av sömnbrist, på grund av att jag sitter uppe för länge men aja.. :)
kollade nyss ut genom fönstret och såg att det snöade! gud vad jag älskar vintern!
passar på att bjuda på en härlig vinter bild :)
aja det här blev ett ganska kort inlägg, ska gå och lägga mig nu. ;)


                                                                                                                            2007-nov-03 @ 02:51

lite dagens

Dagens aktivitet: kolla på nån film hos Konkan
Dagens frisyr: nyduschat och okammat för tillfället
Dagens tråkigaste: städa...
Dagens matintag: hmm.. det e ju bara morgon så bara "fiberberikat" havregryn :)
Dagens TV: har inte hunnit kolla på tv :)
Dagens tillstånd: lite morgonvaken

aa, men nu ska jag ta o klä på mig, för sen ska jag kila hem till Konkordia och kolla på nån film. hare bra!

2007-nov-02 @ 11:49

sommarlängtan

image6image7
i'm back, måste bara säga att jag har fått en plötslig sommarkänsla idag. jag vet inte varför. kanske för att det är så kyligt ute och att det är höst som är så trååkig. mina favoritperioder är sommaren och vintern. lääääängtar till sommarlov, haha redan. så därför bjuder jag på dom här härliga sommarbilderna ovan.

2007-nov-01 @ 21:25

måste ha!

image3

Dagen började med att jag gick upp kl 7:00 på en ledig dag! men jag hade min orsak, skulle träffa min moster ocg gå på nån bröstcancer möte för att informera mig mer och fråga lite frågor som jag undrade över. men nu så börjar jag helt plötsligt tvivla om bröstcancer verkligen har något med gener att göra? men husromhelst så ska jag ändå skriva om det.

Efter det tidiga besöket, så kilade ja iväg till stockholm en snabbis, för att förnya mitt smink. men sen så kunde jag ju inte låta bli att kolla på kläder när jag ändå va där, så jag gjorde det och såg snyyyyyyyyyyggaste tröjan i MQ med märket Bruuns Bazaar, ååå vad jag älskar det märket. dom har så snygga kläder! men unfortunely så var den såklart lite för dyr.... 900 spänn och det är lite är lite för mycket med tanke på min budget, jag e helt pank och plus att jag köpte kläder för bara några dagar sen.. men men vi får se hur det blir. hittade ingen bild på nätet på tröjan som jag vill ha, så bilden ovan får duga ;)

hahahahah idag fick jag iallafall reda på att min kusin och hans kompisar hade klätt ut sig igår, eftersom att det var halloween. dom gick runt i t-centralen och delade ut kakor? säg mig vilka NORMALA människor gör så?

men aja ska ska gå och kolla på tv nu. pusshej.

2007-nov-01 @ 19:55

halloween


image2

Idag var det halloweeeen  ;) eller igår rättare sagt. men hursomhelst, dagen började med att jag kom hem, när jag väl var hemma så började jag städa, haha ja har blivit lite pedant.. eller lite o lite MYCKET pedant.
sen så gick jag ut med Konkordia och från början så visste vi inte vad vi skulle göra, vi gick bara runt i centrum och kikade in i några affärer och sen åt vi glass, även fast jag har ont i halsen och nyss har varit förkyld, men aja jag älskar glass så vad ska man göra?

sen så bestämde vi oss för att hyra nån skräckfilm, det var ju trots allt halloween. sen gick vi hem till mig och kollade på den "mysiga" filmen DEAD SILENCE, från skaparna av SAW i mitt kolsvarta rum buhu.. jo den var väl ganska bra, tyckte om själva handlingen ;) efter det så spelade vi lite kort haha. sen så åt vi pizza.

hahaha måste bara lägga till en sak, förlåt konkan, men kunde inte hjälpa det ;)

för några månader sen:
konkan: när jag blir stor ska jag adoptera barn :D
mariella: aa okej, men du vet väl att det kostar ganska mycket?
konkan: vaaaa?? kostar det att adoptera???????
mariella: HAHAHHAHAHAHAHA AA

men nu tackar jag för mig hahaha. ska gå och slinka ner mig till sängs nu, ska upp ganska tidigt imorn. godnatt.


2007-nov-01 @ 00:22

bröstcancer


Är hemma hos min kusin Paul och sitter framför datorn för tillfället, så tänkte passa på att skriva några rader om mitt projekt, bara för att få igång bloggandet.

ÄNTLIGEN, så har jag börjat med mitt NO projekt. som ska handla om bröstcancer. jag känner att det är ett väldigt viktigt ämne eftersom att många kvinnor drabbas av det, dock också män, men ganska sällan. det är väldigt viktigt när man blir äldre att man undersöker sig regelbundet. dessutom är det väldigt aktuellt just nu, så därför valde jag att skriva om just bröstcancer, önska mig lycka till ;)

2007-okt-30 @ 21:55

början av höstlovet

Tänkte passa på att skriva lite om hur början av höstlovet har spenderats, nu när ja ändå sitter här ;)

I Torsdags  var det utvecklingsamtal. Gick dit med pappa kl 14.00, ja det gick ju jättebra,  ms.segerstedt sa bara positiva saker :D Sen när jag kom hem så var det lite chilnation. ganska skönt faktiskt med tanke på att vi har haft så många läxor, projekt, prov mm. så det är jättesköönt med höstlov!

I Fredags så var jag med Konkan(Konkordia), Tina och Sheila. det började med att vi skulle plugga lite i biblioteket, men ingenting blev ju gjort såklart, jag hann bara skriva en mening! sen så blev vi så pass hungriga att vi gick och åt i burger king. trevligt trevligt, men deras hamburgare är så himla äckliga, deras kött smakar som tuggumi, som konkan sa hahaha. När vi väl åt så kom Melki o Filip till oss, som var så tråÅåkiga att man asgarvade. efter det så gick Tina o Sheila, medans jag och Konkan stannade kvar i centrum. sen så gick vi hem till mig och gjorde pannkakstårta, som enligt mig inte blev så lyckad.. men men erfarenheter ger kunskaper eller vad det nu heter hahaha.

I Lördags gick jag och mina föräldrar hem till min moster. sen så gick jag och min kusin ut en sväng, när vi väl kom hem hade dom beställt pizza, väldigt trevligt :) sen så kollade vi på disturbia.

I Söndags gick jag och mamma till gudstjänsten i kyrkan kl 11.00 haha "religiösa" mariella, men de var faktiskt jättelängesen ja var där, så det behövdes. sen så gick ja o mamma och shoppade. två tröjor blev det till mig och ett par örhängen, nu kan jag vara glad och nöjd i alla fall den här veckan ;)

nu så tänkte ja passa på att lägga ut en bild på min födelsedag som var den 8 oktober:D

image1
Tina, jag och konkordia.

                                                                                                                                2007-okt-30 @ 01:16

bloggare?

Tänkte prova på att blogga lite. det känns som bloggar är den nya "trenden". Varför inte skriva några inlägg när man inte har någonting bättre för sig?

Hursomhelst idag har det varit en väldigt tråååkiiiig dag eftrsom att jag har blivit förkyld, så ja har stannat hemma hela dagen och typ snytit ihjäl mig.  INTE KUL kan ja säga. men men... läste iallafall ut min svenska bok "stolt".
men för övrigt så känns det som om ja har latat mig hela dan och ja gillar inte känslan efteråt som resulteras till ångest. imon ska ja försöka vara aktiv, ska göra massvis med läxor (hoppas jag) så att jag känner mig fri från läxor sen :D
2007-okt-30 @ 00:29

RSS 2.0