konkordia gästar ;)

Hej! Ni har läst mitt namn Konkordia säkert 10 gånger och nu skriver jag ett gästinlägg på hennes underbara blogg!

Jag funderar själv på att skaffa en blogg, men namnet är det stora problemet. I alla fall, jag tänker berätta om den konstigaste nyheten jag läste idag i tidningen, nämligen att lärarna ska få förhöjd lön om deras elever får höga betyg. Jag tycker att det här är helt sjukt därför att alla vi vet att lärarna antingen kommer sätta ett högt betyg som eleverna inte förtjänar, eller så kommer de hjälpa de under proven/läxförhören och på det sättet förhöja sitt lön. Vem kunde ens föreslå detta dumma förslag? Vad tänkte man på? Att det ska kunna gå att lita på lärarna, att de ska vara jätteärliga och sätta det betyget eleverna förtjänar fastän de vet att om de lägger till en bokstav, år de förhöjd lön. Jag lovar, sådana lärare finns inte. Om de nu inte redan är stenrika eller har ett mycket känsligt samvete.


Det var allt från mig för den här gången, kommentera gärna och skriv vad ni tycker! Det är ju det viktigaste med bloggen, uttrycka sina åsikter båda i inlägg och kommentar! Om jag startar en blogg, ska jag informare er om det och glöm inte att besöka mcarlvik.blogg.se nästa gång ni sätter på daton!


torsdag- helg nu ;)

Kom typ hem för nån timma sen, från skolan.  har nyss ätit middag, ät en jättegod maträtt, typ lasagnade med pasta och aborguiner eller hur det nu stavas haha, men hursomhelst så var det gott.

nu börjar helgen! ) pga vi är lediga imorn på fredag. trevligt ;)

idag, var det en ganska kort dag, förutom att jag och konkan fick vänta i heeela en timme, eftersom att vi skulle förbereda oss lite inför nationella proven i svenska.  hade också so-förhör idag.

nu är jag astrött, men det enda som håller mig uppe är att jag är ledig imorn.


men nu ska jag ut. pusshejdå.


onsdag eftermiddag

slutade ganska tidigt idag. snarare sagt 14.20, annars så slutar vi klockan 15.00, eller jag slutar egentligen klockan 16.00 eftersom att jag har hemspråk. men sen så övertalade konkan mig att inte gå på hemspråk, så bestämde mig för att inre gå. skulle annars fått vänta 40 LÅÅÅÅNGA minuter. nej skulle inte pallat. det skadar ju ändå inte att inte gå en gång, annars så får väl jag köpa en chokladask i slutet av termien till min lärare, för att inte få sänkt betyg hahahah. (för er som inte fattar, så driver jag ju).

men hursomhelst hade svenska, spanska, idrott (som är mitt FAVORITÄMNNE (not), matte och typ klassråd idag. interessant va? ;) men dagen flöt väl på som vanligt.

denna eftermiddag, tänker jag bara ta det LUNGT. (även fast vi har spanska läxa, engelska redovisning och so-förhör imorn) hehe.

nu ska jag gå och kolla på gilmore girls och frossa i mig allt möjligt. på återseende. puss.


sömnbrist

hehe, NU ska jag sova. GODNATT. eller ni sover väl redan haha.

gossip girl




det är väl ingen som missar den nya tv- serien "Gossip girl"
som har premiär här i sverige ;) den går på 5 an klockan 20.00.
men nu ska jag plugga på inför so- förhöret, sööög på det typ så kallade
muntliga förhöret vi hade idag. usch.
sen ska jag kolla på "gossip girl" med mitt nya beroende
naturgodis<333 men aja nu ska jag inte sitta här längre. dags för plugg.

DO NOT MISS!

måste-göra-lista

skolan idag var väl en vanlig skoldag. dagen icke höjdpunkt var att jag inte fatta någonting på science, när vi gjorde experimentet, så jag förstår inte hur jag ska kunna skriva en lab report med teori och allt, när jag inte ens förstår innebörden? blev klar typ sist hahah. men aja hoppas iaf det går bra.

ska göra en planifikation över vad jag ska göra idag, måste verkligen lära mig att planera;

anmäla mig till romme resan
rangordna alla mina gymnasieval
översiktsläsa i boken "Gömda"
träna lite inför so-förhöret
börja på min lab report (?)
ändra lite saker i min eng läxa "cuddly toy"

hehe, kommer typ vara DÖD, när jag är klar med alla dom här sakerna, dvs OM jag blir klar.

men aja nu ska jag iallafall sätta igång.

one tree hill & semla ;)


kom typ nyss hem från kista, hittade tyvärr inget fint där.
borde ha åkt till stan, för där har jag faktiskt sett några fina saker, men aja skitsamma ;) åhh snart är det one tree hill, som ni vet är min favvoserie, ska kolla på den medföljt med en semla ;) har tänkt på att jag äter semlor varje vecka och naturgodis, har blivit lite av ett beroende hehe.

ohnej, imorn är det måndag, vilket betyder slutet av helgen och början för skolan. trevligt.... men en positiv sak är att vi är lediga på fredag ;););)

PUSS.

ett strålande humör ;)

Är på ett strålande humör. vilken underbar dag. solen skiner, liksom bloggen hahha.

näjmen, som ni ser har jag bytt bakgrunden till en mer vårig design;) plus att jag kände att det var dags, för att typ jättemånga bloggar har bytt design så hakade väl på trenden heheh. men jag vet inte om jag riktigt gillar den, men aja annars så kan jag ju bara byta till någon annan design, men pallar inte göra det just nu. så det får bli så, än så länge.

men aja, nu bär det av till kista i det här vackra vädret ;) tjingeling!


det enda jag begär just nu

image103
blus- warehuse.
väska- den klassiska mulberry bawswater.
plus att jag vill ha en annan rutig blus från MQ, men hittade tyvärr ingen bild på den.

men aja, nu ska jag sova. godnatt ♥

magont & fredag


har så himla ont i magen just nu. skulle hellre vilja vara i skolan, än att ha magont. tycker faktiskt synd om mig själv. kan typ inte stå still på grund av the pain. men det är iallfall fredag idag, vilket är bra.

men aja nu ska jag gå och dränka mig i te och andra bra saker.

torsdag- en kort dag

Idag, var det en väldigt kort skoldag. bara 4 lektioner snarare sagt. otroligt skönt. men endå så var jag trött hela dagen, kanske för att jag la mig så sent igår, men nu idag ska jag iaf lägga mig tidigare. jobbigaste lektionen idag, var nog so'n, jag fattar inte varför, men jag blir ALLTID trött på so lektionerna, ska försöka sluta med det. skoldagen avslutade med ett svenska förhör, gick väl bra.

oj, jag vet inte vad jag ska skriva mer, känner att det här är ett så onödigt inlägg. men jag pallar verkligen inte anstränga mig så mycket åt bloggen, för att komma på värsta interessanta inläggen. iaf inte under veckan då man har läxor,uppsatser, prov osv. men aja en positiv sak är att det är fredag imorn ;)

får nästan lite ångest över att jag inte gick till de här öppet hus i gymnasierna; norra real & kungsholmen, men jag har ju ändå en bild utav dem, och jag vet ju vart jag ska rangordna dem i min gymnasielista, typ nånstans i mitten. plus att jag inte orkade heheh.

nu ska jag ta och skolboka för romme resan, och fylla i min storlek o lalalalla.


är så himla trött just nu. puss & hejdå.

en liten kort uppdatering



Okej, får ursäkta för dålig uppdatering. men jag har helt enkelt inte haft tid.
har varit för upptagen med att ha magont och framför allt pluggat. men hursomhelst bjuder istället på en vårbild, längtar faktiskt till våren. GE MIG VÅR!   (men först Romme resan;) men aja ska äta semla nu och sen återgå till plugget, har ju svenska förhör imorn.
 
wish me good luck.

ännu en måndag avklarad;)

Idag är det ju måndag. typ sämsta veckodagen. vem hatar inte måndagar? men hursomhelst så är iallafall skoldagen avklarad ;) vaknade typ 8.00 idag. sen var det dags för skolan som började 9.25. hade en kvarts mentor briething. efter det så hade vi musik och gick ju ms eneberg igenom alla betygskriterierna och lalallala. vi fick också ett papper med ackorden till en jättelätt låt "big yellow taxi".

funderar faktiskt på att byta låt till den, iställer för den andra låten hallelujah, för den tänkte jag spela på den sista performance, då det gäller att visa vad man har åstadkommit. så det är nog bäst att jag börjar med en lätt låt (big yellow taxi) och slutar med en svårare låt (halllujah) för att visa mina improvments. ja så får det bli. den i mitten (andra redovisningen) får vi se vilka låtar jag välja, lite mellansvåra kanske. hahha vilket jävla tjat om gitarrlåtar -.-

men anyways, så hade vi science sen. fick göra ett experiment och skriva lab under lektionen, så vi fick INGEN LÄXA! ;);) happy;) trodde verkligen vi skulle få det, eftersom att vi brukar få skriva ett projekt om själva experimentet, but not this time ;) sen så fick vi också tillbaka våra lab report, i slutet så sa mr meur att min lab report var en utav de 2 eller 3 bästa utav hela årskurs 9, som han hade läst. ännu en happy moment;) plus att han sa att han njöt verkligen av att läsa den o lalalalala. hhahah när jag fick tillbaka den, så var framsidan typ täckt av lite kaffestänkar och några andra konstiga saker. hahah shafira som var min lab partner ba: vad har han ätit?! hahahha, garvade ihjäl mig. det lät så roligt. mm förstår att han njöt av den. ehheheh.

efter det så var det hemkunskap, en utav mina favoritlektioner. vi fick göra någon slags chocklasrulltårta med vaniljglass inuti. ahhaha, våran grupp var segast, för typ nån i våran grupp hade tydligen vridit ugnen från 225 grader till 125 grader. så det var därför det tog så låååång tid. smart. men hursomhelst bakelsen smakade väl sådär, smakade jättemycket socker.

och nu sitter jag här och funderar över om jag ska plugga eller inte. funderar faktiskt på att bli pluggis på heltid. jag har varit så hiiiiiimmmmla LAAAAAAAAT, alldeles för länge. nu får det vara nog.

jag vill sova. men aja nu ska jag iaf kolla på tv och frossa i mig naturgodis, känner mig värd det. puss.

söndag & våfflor

Dagen började med att jag vaknade kl 10.30, jättetidigt för att vara mig! efter det så gick vi snabbt till
söndagsmässan i kyrkan, såg ganska många från vår skola faktiskt. efter det gick vi in till cafe' blå. trevligt.

väl framme i centrum så gick vi in i några affäre, ganska många
faktiskt. tillslut såg jag en JÄTTEFIN rutig blus i MQ, men ska
inte köpa blusen den här månaden, för att det var en mer vår
blus, så det blir lite onödigt att ha den hängande i garderoben. 
så ska nog vänta en månad till.

men hursomhelst när jag kom hem så var klockan typ 2 och då satte hag igång och plugga. känner mig helt utmattad av all kunskap hahah. men snart ska jag iaf äta våfflor med glass, grädde och sylt<333  och kollapå min favvoserie one tree hill.  puss.

beslutsångest= 2 par jeans

Idag vaknade jag ganska sent, typ halv ett. sen när jag väl vakna så tog jag det lungt, duschade och skrev mina chords till min låt som jag ska framföra på gitarr, typ om en månad. sen när klockan var cirka fem, så åkte jag in till kista med mina föräldrar, egentligen skulle vi in till stan, men det regnade och blåste så pass mycket.

när vi väl var i kista så gick vi på restaurang och åt, valde typ någon grekisk maträtt. mätt och belåten var jag. efter det så gick jag och mamma in till affärerna såklart. mamma köpte några saker som vanligt, men stackars jag hittade inget. men när vi väl gick in till affären "salt"  så såg jag ett par jättefina acne jeans, provade dem och var tvungen att fundera en väldans lång tid om jag skulle köpe dem eller inte. tillslut köpte jag dem.

efter det så gick jag in till affären "sisters & brothers" och där såg jag ett par replay jeans som jag blev helt förälskad i, och de passade som ett smäck! tyckte dem satt finare än dem andra acne jeansen. då fick jag ångest, för att jag hade redan köpt mina andra jeans, några minuter innan och sen när jag väl bestämde mig för att lämna tillbaks jeansen, så var kvittot inte där! då fick jag verkligen panik. det var liksom ett MÅSTE att ha dem där jeansen och jag trodde inte mamma skulle köpa två jeans på en dag, men hon var så himla snäll, att hon gjorde det utan att tveka! ;););) men det var inte så att dom andra acne jeansen satt fel på mig, de var också snygga, men de andra var helt enkelt LITE snyggare, alltså båda har sina egna kvaliter. köpte också en halsduk därefter. jag har tänkt på att jag drabbas utav många ångestattacker. helt onödigt.

nu har jag faktsikt lite skuldkänslor över att ha spenderat nästan 3000 spänn på en dag. usch. tänker på alla barnen som svälter ihjäl i världen. nej usch. men aja när jag blir stor så ska jag iallfall donera massvis med pengar till dem. och för att göra känna att jag är "värd" den här pengaslösningen så ska jag faktiskt ta och plugga imorn. hela dagen låååång. jag har tänkt på en yttligare sak att jag nämner att jag ska "plugga" hela dagen lång i några utav mina inlägg, men i själva verket gör jag inte det eheheheh. först så är tex klockan 12 och då tänker jag att jag har gott om tid, så väntar några timmar. sen blir klockan helt plötsligt 16.00 och då väntar jag yttligare några timmar, tills klockan blir 19.00 och då börjar mina favvoserie och tillslut är klockan 21.00 och då tycker jag att det är så himla sen och känner mig trött, så jag förskjuter det alltid till nästa dag.

men aja hursomhelst så ska jag faktiskt plugga imorn efter att ha varit på söndagsmässa. ska skärpa mig!

men aja nu ska jag typ inte sova. hehehh, vet att jag säger "men aja" typ i varje inlägg, men kan liksom inte låta blir, eller så är det för att mitt ordförråd inte är så stort hehehh.


men hursomhelst hejdå.


helgen- veckans höjdpunkt

Åhh, gud vad jag älskar fredagar, början utav helgen;) under helgen ska jag förmodligen
shoppa om jag ser något fint, nu när jag inte hann göra det förra helgen;)
men aja nu ska jag fortsätta njuta av den här fredagen,
genom att gotta mig i sötsaker och ha det skönt;)

PUSSHEJ♥

pluggplugg



tog just en timmes paus, men nu ska jag återigen plugga inför so-förhöret.
plus att jag har lagt dit 4 st gymnasieval i den där hemsidan gymnasieintagning.se,
men har dock inte lagt dem i ordning, det är det som är det svåra.

puss.

öppet hus i IEG- besvikelse

kom hem alldeles nyss. idag var jag verkligen trött i skolan, efter att ha varit på öppet hus i östra real gymnasiets öppet hus. så gjorde några saker som jag egentligen inte borde ha gjort.. men hursomhelst andra halvan utav dagen i skolan gick så otroligt fort. slutade 4, pga hemspråk. hade ett litet lätt stavningsförhör, kom försent till den, för att vi var och lyssnade på när lärarna snackade om gymnasievalen i skolan aula. stor gymnasieångest. men förhöret var lätt, så det gjorde inget.

men hursomhelst när jag kom hem typ vid 4-tiden så piffade jag snabbt upp mig och åt en cocosboll hahaha. sen kom konkan hem till mig och vi begav oss mot södermalm, för att gå på öppet hus i internationella engelska gymnaiset (IEG) . när vi väl var där så kom vi precis i tid, för att sätta oss i lediga stolar. efter det så hölls själva "introduktionen" eller vad man nu ska kalla det. lärarna som pratade verkade i helhet ganska bra. såg förresten ganska många från engelska skolan där.

sedan efter att de hade prata i cirka en timme, så fick vi gå in till själva skolan. när jag först klev in, så kände jag stor besvikelse. det var det många som kände. själva byggnaden kändes som ett "fängelse" som konkan sa, stämmer in, men de har inte ens hunnit renovera ännu, men aja. gillade heller inte själva själva miljön. det var för många "SHUU BREE" folk. gillar inte såna. det var en annan besvikelse.

men hursomhelst nu ska jag lista upp saker om skolan sammanfattningsvisst;

väldigt bra lärare
minus för byggnaden (fängelse)
gillar inte miljön
lite längre restid (40 min)

hmm, vet inte ens vad jag ska tycka eller tänka. vet bara en sak. besvikelse. jag som inte hade så stora förhoppningar om östra real, men det visade sig vara en bra skola, var glad efteråt. däremot hade jag stora förhoppningar om IEG, men det visade sig....inte direkt vara "dålig" men den höll inte mina förväntingar helt enkelt.

vet faktiskt inte. gymnsieångest, gymnasieångest, gymnasieångest, please go away.

men aja nu ska jag äta och kolla på  tv och sen plugga inför so förhöret igen. pusshej.

öppet hus i östra real

kom hem för typ 2 timmar sen, från öppet huset i östra real. östra real var faktiskt en ganska bra skola. först så var jag och konkan lite osäkra på hur vi skulle dit. sen så såg vi arman och beto som också skulle dit ahahhah. när vi väl var i östermalm så visste vi inte vilket håll vi skulle gå, så först så tänkte vi gå efter "strömmen" så vi gick efter arman och beto, men sen så såg vi att några andra killar gick åt ett annat håll, så vi följde den "strömmen" istället. hahha undra om arman och beto ens kom fram. men hursomhelst så kom vi tillslut fram till karlavägen 79, där gymnasiet låg då.

när vi väl var där så ställde vi några frågor till eleverna/lärare. alltså palla att killarna måste ge en värsta blicken. har de aldrig sett en tjej eller? aja men hursomhelst så gick vi på nån föreläsning om programmet NV, men vi fick inga platser där. men sen efter några minuter så började brandlarmet att gå och då gick ju alla ut, sen när vi kom in igen fanns det platser för oss;)

okej nu ska jag sammanställa dom positiva sakerna med det gymnasiet:

väldigt kort restid. (ca 29 min). plus att det är LÄTT att hitta dit, bara gå rakt fram hela tiden;)
bra betygskriterier i idrott. (mycket teori ;) )
en bra skola i allmänhet.

och imorn bär det iväg till engelska gymnasiet (IEG). ÅHH jag har GYMNASIEÅNGEST :'(
att det ska vara så svårt att bestämma sig.

men aja nu ska jag kolla vidare på filmen "hitch" även fast jag redan har sett den, men den är så rolig;) sen ska jag nog plugga lite so. är så himla trött att det inte är sant, och imorn ska man liksom upp klockan 6 och börja 8.15. ;(


en väldigt lång tisdag

kom typ alldeles nyss hem från skolan.  det var en jättelåååång skoldag idag, med många lektioner. men annars så var det en bra skoldag, jämfört med dem andra dagarna. är förresten jättehungrig, sitter här och äter chips för att stilla min hunger. men det gör det inte. aja ska äta middag om några minuter.

idag är det öppet hus i Östra Real gymnasiet. jag och konkan visste inte vart det låg och då frågade vi ms glaspie och så förklarade hon lite. och sen när konkan frågade henne om det var en bra skola, så sa hon att det var en bra skola, fast med många snobbar. hahahahha, inte direkt svaret jag hade väntat mig eheh.

men hursomhelst så ska vi dit på öppet hus som börjar klockan 18.30, får se om det är en bra skola. och om jag inte går så kommer jag säkert att ångra det och ha tanken "tänk om det var en bra skola..". so why not go.

enda nackdelen är att jag är JÄTTETRÖTT just nu och jag kan inte ens tänka mig hur trött jag kommer vara när jag kommer hem, kommer säkert däcka på tåget ehehehh. men om jag lyckas hålla mig vaken så ska jag kolla på serien, dokumäntären... eller var fan det är "I huvudet på Gynning", som börjar klockan 21.00. sen OM jag orkar så ska jag träna lite inför so förhöret, vi får se.
men aja nu ska jag äta. pusshej.

tävling hos kenza

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

tycker dom här örhängerna är så himla snygga. har faktiskt velat ha ett par sådana (dem runda), men inte fått tag i dem. nu har man även möjlighet att vinna ett par hos bloggerskan kenza. men det är ju inte så sannolikt att man vinner bland alla dessa människor, but why not try;)
              


söndag

Idag har det varit en seeeg dag. och imorn är det skola igen. trevligt. åhh imorn är det två nya terminsämnen, för året, nämligen musik och hemkunskap. hoppas det blir kul.

juste mandlarna smakade väl sådär enligt mig. visst dem blev ju godare än vanliga mandlar, men inte lika goda som dem rikriga brända mandlarna som man brukar köpa. de har säkert något hemligt recept. för jag gjorde exakt enligt receptet. men aja jag provade iallafall;)

igår märkte jag att jag hade TVÅ NYA FOTO PROGRAM, som jag inte ens visste om? dom låg ju där mitt framför näsan på mig, men jag såg dem inte hahahhah. så nu har jag fyra foto program. men det är bara två som är bra utav dom, dem resterande suger.

men aja nu ska jag kolla på min favvoserie one tree hill;) den är så bra.    

HA EN TREVLIG KVÄLL.


brända mandlar

image95   image97   image98

Kom typ hem för några timmar sen och under tiden så har jag spenderat tiden med att göra brända mandlar. blev nyss klar med dom. så kan lika gärna berätta hur man tillagar det nu en snabbis:

1,5 dl socker
0,5 dl vatten
100 g sötmandel
ca 1 krm röd karamellfärg

koka upp sockret och vattnet i en stekpanna (gärna djup) tills hela ytan börjar bubbla. lägg sedan i mandeln och låt det koka i cirka några minuter. ta sedan pannan från spisen och rör om lite extra. efter det ta ut mandlarna och lägg det i någon skål. sedan tar du samma djupa stekpanna och häller i 2 msk vatten och röd karamellfärg. när det börjar koka häll i mandlarna och rör om i yttligare några minuter. sedan tar du ut allthoppa och lägger mandlarna i någon skål.

det är faktiskt ganska lätt. hoppas bara det smakar bra. men aja nu ska jag kolla på filmen halloween, alltså
2007's och äta mandlar. berättar imorn om mandlarna var värt det. puuuss.

I <3 weekends

image75

behöver jag säga något mer?

äntligen klar med lab report

Yeeay, är ÄNTLIGEN HELT klar med science lab reporten.
trodde aldrig att jag skulle bli helt klar. 
har fått finslipat mina conclusions och evaluation typ 1000 gånger.
 eheheh ville bara säga det.

ÖVERLYCKLIG.


skola- torsdag

Idag vaknade jag 8.45 och började klockan 9.35, hade gott om tid. även om jag kom 5 min försent till spanskan, men det kvittar. hade bara 4 lektioner idag. kort dag. så skönt. vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu, eheh första gången.

just nu håller jag på att finslipa min lab report  för tredje gången. men det var några saker som mr meur sa att jag skulle lägga till, nämligen att jag skulle göra mer detaljerat och jag har ju liksom skrivit 5 sid dataskrivet, det kommer typ bli 7 sidor dataskrivet, allstå 14 sidor handskrivet för en lab report?! helt sjukt.

ÅHH IMORN ÄR DET FREDAG LÄNGTAR EXTRA MYCKET NU, ÄN NÄR DET VAR LOV;)

men hursomhelst nu ska jag fortsätta med no labet som ska in i imorn.

pusshej.


bjuder på en bild istället


image90
hinner tyvärr inte skriva något långt idag,
så bjuder på en bild istället.
  på återseende. puss.

då var det skola imorgon

Ja, rubriken säger nog allt. skola imorgon. känner mig inte alls föberedd. kommer nog inte vänja mig vid dom är ASTIDIGA tiderna. för nu har jag typ vänt på dygnet. men ska försöka lägga mig klockan 23.00 idag, vilket är välidigt tidigt för mig som brukar lägga mig typ 3 eller 4. men nu måste det bli en ändring på det! ska inte vara någon jävla nattuggla.

JAG UNDRAR VERKLIGEN VAD JAG SKA HA PÅ MIG IMORGON. men en sak är säkert att jag ska ha på mig några utav mina nya kläder, hahahh Konkans och mitt motto.
"always ware you new clothes the firts day, to show that you got it first". något sådant, men ni fattar innebörden;)

hmm, får väl vakna lite extra tidigt imorgon, för att prova på vilka kläder som kombineras bäst med varandra. uhh vad jobbigt.

och OM jag vaknar extra extra tidigt så KANSKE jag slänger in en "dagens outfit" dvs om jag orkar och om bilderna blir bra. we'll see.


förnya mitt smink



ska ut och förnya mitt smink nu. skola imorn. buhu.

tokio hotel.............?

under min låånga 13 timmars sömn, så drömde jag flera konstiga drömmar. en utav dom var en dröm om tokio hotel? jag som inte ens gillar dom. haha. jag drömde om att jag var på deras konsert med några andra, sen på något konstigt sätt så lyckades jag ta mig upp ur scenen och jag bokstavligen kastade mig över dom ahahahahahahhahah. men dom enda som jag kommer ihåg var typ bill och den andra snubben, men kommer inte ihåg att dom andra typ "bakgrundskillarna"var med. HAHAHAHAHAH vilken sjuk dröm.


bara för det ska jag lyssna lite på deras låtar.


13 timmar sömn..

Igår la jag mig klockan 22.00! VÄLDIGT TIDIDGT för att vara mig. det slutade med att jag vaknade klockan 12 ändå! alltså har jag sovit i 14 timmar! guuu' vad läänge.

idag, var det meningen att jag och Konkan skulle ta en massa kort, men jag kunde inte på dagen och hon kunde inte på kvällen, så det blev inte av. men hursomhelst så gick jag snabbt upp för att duscha sedan för att åka in till mammas jobb, fick skjuts av pappa ;) sedan efter några timmar så åt vi i max, vad längesen det var. som ni ser har jag återfått min aptit. nästan.

plus att jag blev klar med science typ igår, och jag började med den för två veckors sen. men jag tog jättelånga pasuer det vill säga flera dagars pauser. känns skönt att ha det gjort.


VS fashion show 2007!




en sak till MISSA INTE
VICTORIA'S FASHION SHOW!  som börjar om 10 minuter.

söndagsmässa & stan

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN FRISK! var typ ett måste att bli frisk, eftersom att skolan börjar ju på tisdag dåra..:/ men hursomhelst så vaknade jag astidigt idag, typ 9, det är VÄLIDIGT TIDIGT för mig.

när vi väl var på söndagsmässan som började klockan 11så pratade prästen om typ att man ska tro på Gud, men man kan bara "tro" och inte veta o lallalla. sen så började hon snacka om evolutionen. tyckte faktiskt att hon borde ha pratat om det innan vi lämnade in vårat projekt/argument om vad vi tror på och varför. kom på värsta sakerna att skriva ner, men aja lite försent nu. men jag lärde mig iallafall något;)

väl i stan så shoppade vi lite. var typ läängsta kön till NK, pga man får rabatt för att man har NK kort. 
 hahah mamma köpte julkulor, hon har typ inte förstått att julen är över. nej men jag fattar att hon vill spara tills nästa jul, med hon håller ju på nonstop!

nu ska jag gå och typ göra annat. hahah vad konstigt den där meningen lät eheh.

pusshej.


white chicks



var tvungen att sitta hemma hela dagen lång, för att jag inte fortfarande är fullt frisk.
jag vill verkligen UUUUUUUT snart. men för att fördriva tiden så tittade jag nyss på filmen white chicks.
tog typ årataaal att ladda ned. men filmen var självklart värt det.
hhahahah, garvade ihjäl mig, den var så rolig.
en film som jag rekommenderar starkt;)

känner mig nästan frisk nu

Idag, var det konstaterat att jag har åkt på vinterkräksjukan. hade lite symptomer redan igår, men trodde inte det var något, inte undra på varför jag bara drack ett halvt glas mjölk, cola och en hamburgare på hela dagen.

har typ inte ätit nånting alls idag. har bara druckit te och proviva (blåbär), för det är det enda som jag inte spyr upp. plus att jag har gått ner 2 kg på en dag. uhuhuhuhuh. hemskt.

men nu mår jag mycket bättre, ska bara återfå tillbaka min aptit , så är jag fullt frisk;)


plugg&bad med tjejorna <3

Dagen spenderades med Konkordia& Tina. vaknade typ 20 minuter innan Konkan skulle komma hit, för att sedan gå till biblioteket för att möta Tina;) så snabbt fick jag klä på mig, var typ helt sömnig när jag gick ut. när vi väl träffade Tina i bibblan så typ "pluggade" vi lite, eller jag gjorde iallfall inte så mycket, pallade liksom inte. sedan kom Shukri och Nardos till oss och frågade om hjälp om lab reporten i science. självklart hjälpte vi dom, vet förresten hur man göra linjediagrammet på datan med decimaler ^^. tänk att ett sånt litet fel kan göra så mycket.

men aja efter att ha varit i bibblan i nån timma, så begav vi oss mot simhallen, för att träna på att simma. var verkligen JÄTTELENGESEN jag träna på att simma, visst jag har ju simmat och badat och sånt i stranden, men inte direkt bara tränat på att simma. gick väl okej, lärde mig förresten en ny teknik av sim experten Tina;)

efter det så gick vi och bastade, vad skönt det var. hade typ ont i magen så det var skönt att få ligga ner. sedan blev vi så pass hungriga att vi gick och åt typ nån hamburge meny i cafeet/restaurangen utanför. sjukt trevligt. babblade mer än vad jag åt, så fick typ inte i mig pommes friten eheh, onödigt att jag ens beställde det.

sen gick vi tillbaks och simmade ännu mer. och ännu mer bastu. på vägen hem så träffade vi rutqvist gående med en polis..

men hursomhelst nu ska jag gå och kolla på en jättebra film som börjar nu på ettan (andra & sista kapitlet) . sen ska jag och Konkan förhöra Tina om hon har sett den hahah. puuss.

är så himla frustrerad!

nej nu är jag verkligen sur! har hållit på och trixat med att göra ett linjediagram på datan i nästan en timme! en läxa som man måste ha i lab report skiten. men det funkar inte för mig! HATAR NÄR JAG SAKER INTE FUNGERAR FÖR MIG.  jag ville verkligen få det här gjort idag! typ bara halva dagrammet blir rätt, men inte resten. när jag gjorde stapeldiagrammet så fungerade det perfekt, fattar inte vad jag gör för fel. pappa kan inte heller, han som till och med har gått på datakurser i ett halvår, men glömt bort allt, nu vet jag vem jag har fått ärvt mitt minne ifrån.. och när jag frågar alla andra, så är det ingen som har gjort, typiskt. MEN JAG SKA GREJA DET HÄR, vill verkligen inte göra det handskrivet.

plus att ingen här på bloggen kommenterar! har så pass många besökare här på bloggen, men INGEN kommenterar, säg VADSOMHELST.

okej, jag ska inte min ilska gå ut över er, men hursomhelst. äsch ska nog avsluta inlägget nu.

pluggplugg

vaknade typ nyss. är verkligen jättetrött, pallar inte gå ut nånstans idag. så det får väl bli en "study day".
tråkigt. plus att gumnasievalen börjar gå mig på nerverna, vet inte varför.

men aja nu ska jag gå och äta en sen frukost, sen ska jag väl nog beställa hem någon pizza senare
mot kvällen. "tjockis nr 1".
GOTT NYTT 2008! ;)

RSS 2.0