grymt snygga vita sneakers


Är grymt sugen på ett par vita sneakers, såhär lagomt till våren.
har aldrig tänkt på att sneakers kan vara så snygga, det har ju inte riktigt varit min grej.
men det kanske det blir en ändring på! (obs jag sa kanske)

fredag

Hej hej bloggen.

Hade för ett litet tag sen nästan glömt bort att jag hade en blogg. ahah, hur kan man göra det? så det blev lite snålt med inlägg idag.
  men hursomhelst idag var det tänkt att jag skulle spinna med Tina och Shukri, men det blev inte av, eftersom att jag var tvungen att välja designen på insdan utav garderoben och sen så köpte vi också tre typ spotlights till garderoben, så jag kan spegla mig ÄNNU BÄTTRE haha. tror faktiskt det kommer blir snyggt. köpte också en taklampa, som var skitsnygg. det är lite svårt att beskriva hur taklampan ser ut, men den är typ lite silvrig tror jag med tre vridbara lampor och en rund spegel på, så snyggt. tror det kommer matcha med garderoben.

tappade också min nästan nya kära mobil idag på marken. HATAR när jag tappar min mobil. jävla vårjacka som inte har dragkedjor på fickorna, okej inte för att de flesta har det hehe.  fick en liten obefintlig repa, kanske nån millimiter bara. inte så farligt. haha, varje gång när jag tappar min mobil så måste jag få sms, just den sekunden den ligger på marken så börjar den att vibrera haha.

jag hatar science, hela sportlovet har gått och innan jag ens vet av det så är lovet slut. får väl plugga gärnet ur mig imorn eller inte haha. är grymt shoppingsugen förresten. men aja, nu tänker jag avsluta detta inlägg. puss & kram har en bra natt.


torsdag kväll

Tjabba, tjena hallå. Idag var vi ju på spinningen, gick väl bra. det är mycket skönare att spinna på morgonen. när jag kom hem så vilade jag mina fötter lite. kände mig otroligt nyttig, för att jag hade ju ätit fiberberikat havregryn, sedan spinnat och efter det ätit sojabönor på vägen hem.

sen klockan halv fem så träffade jag Konkan, men vi var tvugna att vänta en halvtimme på att arbetarna skulle gå hem, så jag kunde låsa strax efter. sedan gick vi till centrum, hade på mig min vårjacka, känner att våren börjar krypa sig fram ;) väl där så köpte vi 3 kulors glass med våffla. årets första glass som jag åt utomhus, det var delicious. efter det så provade vi kläder. konkan såg en snygg polotröja som hon ska köpa. jag såg en snygg tröja som var trekvartsärmat med blommiga detaljer på toppen, men jag vet inte om jag ska köpa den, har också en annan blus som jag vill köpa i MQ (som jag nämnde i några inlägg bakåt). we'll see. köpte iallafall en hårklämma idag, ahah konkan tog kort på det, för att jag kunde inte bestämma mig för vilken hårklämma jag skulle välja och jag kunde ju inte se hur det satt bakifrån hehe.

efter det så gick vi till min port, är ju ganska trångt hemma för tillfället. där snackade vi ganska länge. lyckades övertala konkan att hon ska heta ktrifonova.blogg.se på sin nya blogg som hon ska skaffa imorn ;)

nu så sitter jag här, kom väl hem för nån timma sen (har skitont i fötterna). imorn blir det kanske spinning igen med tina och shukri, ska boka för säkerhetskull nu.  puss.

spinning på morgonen

image190

Idag blir det spinning med Tina, mitt på morgonen! det blir någonting nytt.  undra om det är lika fullt då.
nej, gud vad jag längtar till sommaren, då kan man cykla oändliga vägar, utan att ens veta vart man ska.
eller cykla till stranden. åhh. längtar som fan tills sommaren (och våren).

nog med dagdrömmandet, nu måste jag dra. hare bra. puss!
(måste bara tillägga att jag är på topphumör just nu pga det vackra vädret idag ;)

hemskt mycket orange

Dior, vår 2008
 image184 image185 image186 image187 image188 image189

Prada, vår 2008
Gucci Spring 2008 Collection in Milan Gucci Spring 2008 Collection in Milan Gucci Spring 2008 Collection in Milan Gucci Spring 2008 Collection in Milan Gucci Spring 2008 Collection in Milan Gucci Spring 2008 Collection in Milan

Lade nyss märke till att två utav de största märkerna, dior och prada har ganska mycket orange/gult i deras visning. tror nog att det är en utav de största färgerna som man kan satsa på i vår. har också sett oerhört mycket gult och orange i affärerna, de tar väl efter de stora märkerna. i stort sett så kommer nog alla starka nyanser på kläderna kommer att vara i mode nu till våren.

in great need

image191

Är in great need, av en sådan här. vet dock inte vad dem kallas för.
saken är att jag tog bort alla mina kläder ur garderoben igår kväll, pga renoveringen.
så nu är alla mina kläder all over the place.
stackars mig, jag som hatar när kläderna inte hänger prydligt och snyggt, så de inte blir skrynkliga.
måste skaffa en sådan sak NU!

mitt barndoms "husdjur"



Den här bilden påminner mig när jag var liten. cirka 5-6 år. under våren, fick vi i uppgift att ta hand om en grupp groddlar, tror dem heter så. som ni ser på bilen ovan.
haha, jag och mina kompisar brukade tävla om vems grodlar hade växt mest och finast. haha.
jag hade den hemma vid fönstret, så att solen skulle skina på den.
 jag tog hand om den med en sådan stor omsorg. den blev nästan lite utav ett husdjur. man fick ju "mata den" alltså ge den vatten några gånger om dan. enda skillnaden var att den inte kunde röra på sig.
men som sagt, även växter lever.
men de dog ju efter vårens slut. det var ju trots allt vårväxter.
när jag ser tillbaka på det nu, så tror jag nog att jag var in desperate need av att få ett husdjur hehe.

måste bara tillägga att jag har en stor längtan efter våren.

jahapp, så gick det med det

Sitter vid köksbordet, eftersom att de håller ju på att jobba i mitt rum. fick reda på att en utav arbetarna heter jesus! haha. men hursomhelst så var det tänkt att jag skulle plugga, eller göra klart min sicence projekt idag. hann bara skriva introduction, sen gav jag upp. kan verkligen inte plugga mitt på dan, jag blir så himla distraherad. snackar bara med folk på msn, knappast man kan koncentrera sig då. plus att en utav arbetarna brukar sjunga! fattar inte ens vad jag läser då. att plugga på dagen är nog inget för mig.

föredrar att plugga mitt på natten, då blir jag liksom som en sugande svamp när jag läser. plus att allt är så mycket tystare då, helt dödstyst.
ja, det är många saker som kan göra mig okoncentrerad, kan till och med inte plugga om det är dödstyst, men kranvattnet droppar lite. eller om jag äter OCH pluggar samtidigt, då går det definitivt inte att plugga. pluggpluggplugg.

men ska iallfall FÖRSÖKA plugga lite so.  får se hur det går med den saken. vaknade ganska sent idag, skönt det. idag är det tänkt att det ska bli spinning med Tajna som vanligt dåra. ska dock köra intensiv pass i 75 minuter. hjälp. ska också köpa kort denna gång.

det var allt för den här gången. ha en fortsatt bra dag (i det här gråa och dystra vädret) PUSS.

ännu en ny dag

Kom inte på vad rubriken skulle vara, så detta får duga.
 
Kom väl hem för nån timma sen, från ett intensivt pass. haha, vad professionellt det där lät. Idag har det varit ganska mycket. klockan 10.00 så anlände arbetarna. därefter gick vi till bauhaus och köpte, dörrar, golv, basfärg, takfärg, lister etc. köpte egentligen massa med andra saker också, men kommer inte ihåg namnen på dem. tänk att man måste ha så många saker för att renovera ett rum! helt sjukt. beställde också en garderob. garderoben kommer bli rummets höjdpunkt, den ser så lyxig ut. den är så snygg! jag är typ kär i den där garderoben. jag vet inte rikigt hur jag ska förklara dess utseende. men det är typ två skjutbara glasplattor, ena plattan (dvs ena dörren) är helt täckt utav en hel spegel och den andra plattan är täckt utav svart glänsande plexiglas och sen så har garderoben några matta silvriga linjer som piffar upp det hela, ska också monetera in små lampor inbyggda i i toppen av garderoben.  men den var inte billig kan jag säga, förhoppningsvisst är det värt det. men det dåliga är att den kommer om hela 4-6 veckor!

efter TRE TIMMAR i bauhaus så gick arbeterna och jag och mina föräldrar gick och åt i ikea, det låg ju nära. var ashungrig. jag har tänkt på en sak, jag äter ute varannan dag, i fredags åt jag pizza med tjejorna, i söndags någon grillad grekisk maträtt i kista och så idag. inte bra.

sen så kom vi hem. då var det meningen att jag skulle plugga, men jag hann dock inte. mina föräldrar tvingade mig att ta bort ALLA sakerna från mitt rum och det tog ju sin "lilla stund", har så himla många onödiga saker. när det ÄNTLIGEN var klart, så slumrade jag till lite. blev ju astrött efter det, klämde också min tå. men efter en kvarts vila, så sms'ade Tina, för att vi skulle ju gå till spinningen. så snabbt upp och börja packa och klä på mig.

när vi väl var där, så var det tydligen spinning klockan 20.00 istället för 19.00.
där satt vi på soffan helt hembekväma och väntade i en och en halvtimme, mitt framför alla svettiga killar bygga upp deras muskler haha. alltså gymmet. ska också köpa ett månadskort, som kostar 100 spänn. istället för att gå varje gång som kostar cirka 50 spänn, har nog slösat 150 för tre gånger, kunde ju bara ha betalat 100 för en hel månad och gå hur många gånger jag vill. lätt att vara eftersmart.

och nu sitter, jag här. missade i huvudet på gynning ;/ åt när jag kom hem, viktigt va? haha.  men aja, ska nog sova nu. är astrött efter den här långa dagen. GODNATT ♥ först ska jag bara äta en glass heheh.


tisdag morgon

God morgon.

vaknade 8.30 idag.
så nu ska vi snart ut, om cirka en kvart. känner mig ganska pigg endå. jag som alltid brukar vara morgontrött. som jag skrev i mitt förr förra inlägg, så ska jag ut snart, för att vi håller på att renovera mitt rum och då måste vi gå och kolla på vilka färger jag ska ha etc.hoppas jag ser något snyggt som passar in i mitt rum.

men aja, idag är det tänkt att vi ska ta bort alla sakerna i mitt rum när vi kommer hem. sen KANSKE jag hinner plugga lite efter det. senare mot kvällen, vid sju tiden blir det spinning med Tajna.

nu, är det bara att invänta arbetarna. hahah, pappa är i mitt rum och håller på och trixar och fixar, medans jag sitter här heheh.

men aja, nu ska jag ta och slänga i mig lite frukost. puss.

härligt vårigt

image175

Snygga, bekväma och praktiska. jag vill ha.

en rätt så avslappnad dag

Varning för långt inlägg.

Idag har det varit en ganska avslappande dag.
men inte fullt så avslappnande i morse. blev väckt av några arbetare kom in i mitt rum när jag sov! klockan var typ 9 på morgonen. skulle varit skönt med en liten förvaning liksom. tror inte heller att mina föräldrar visste vilken tid de skulle komma, vi blev liksom tagna på sängen! haha. men orsaken till att de kom in i mitt rum, är att vi ska renovera om hela lägenheten och vi börjar med mitt rum.

det ska målas om, bytas golv och få in en ny garderob i mitt rum.
har bestämt mig, för att det ska vara rosenkvarts färg på väggen. hoppas det blir snyggt. men jag vet inte vilken typ av garderob jag ska välja. men såg en som var ganska fin, den var skjutbar med spegel på. skulle också vilja att det är små lampor på toppen av spegeln, men det fanns inte någon design som hade det. hmm, ska nog fråga om det kan ordnas endå.

det negativa med det här, är att jag måste ta bort ALLT som finns i mitt rum! uhh, jobbigt. jag som MÅSTE ha saker och ting i ordning, annars kan jag inte tänka klart. verkligen jobbigt. måste ta isär hela mitt skrivbord och ta bort alla hundratals böcker som finns på den. jobbigt säger jag bara! det blir värre. imorn ska jag upp klockan 8 på morgonen på en ledig dag! för att sedan åka in till nån affär, för att kolla på alla sakerna irl. får inte heller någon tillgång till min garderob, så måste välja några kläder kvällen innan. jahapp, som aldrig kan välja kläder dagen innan, eftersom att jag väljer kläder efter humör. så ena dagen kan jag vara på ett humör och andra dagen på ett annat.

men hursomhelst, idag var det tänkt att jag skulle plugga lite. men det blev nog inte så mycket plugg. jag kan helt enkelt inte plugga på en ledig dag mitt på dan! jag arbetar bäst under press. men hann iaf träna lite på att spela på gitarr. ska ju performa big yellow taxi på gitarr på måndag. läskigt, hoppas jag inte fegar ur eller glömmer bort texten.

men i stort sett, har det varit en ganska avslappnad dag, låg mest och dega senare mot eftermiddagen. skönt. den här dagen är värdfull, med tanke på att jag måste vakna 8 varje morgon, för att arbetarna kommer in och jobbar då. på onsdag börjar själva renoveringen och det enda som jag kommer ha med mig till köksbordet (troligtvist där jag kommer spendera den mesta tiden) och vardagsrummet då. men juste, det enda som jag kommer ha med mig till köket, är min laptop och mina böcker/ läxor. haha, undra om ni orkade läsa allt det här.

men aja, nu ska jag duscha. kommer ju inte hinna göra det imorn,  ska ju upp klockan 8 på morgonen då! kanske bloggar någon gång senare. PUSS♥


söndag

Tjenixen.

Idag, så var jag, mamma och min moster i först stan, såg en ASFIN BLUS i MQ med märket brunz bazaar, älskade färgen på den. det var typ en blandning av jätte ljusrosa och jätte ljus persikofärg med svaga linjer, alltså färgerna var inte för starka, utan de var helt perfekt kombinerade. kunde tyvärr inte köpa den, för att min mamma hade glömt sitt kort hemma! så istället så köpte jag bara ett par pärlörhängen i Friis& Company för tredje gången nu. för att jag hade nämligen tappat bort en utav mina pärlörhängen när vi var i Romme och åkte skidor. haha jag och mina örhängen, har väl tappat bort massor med örhängen vid det här laget.

efter många timmar i stan, åkte vi till kista, där Tina tydligen också var haha.
men hursomhelst så gick vi in i några affärer och sen så åt vi i den här grekiska kolgrillen, dör bland dem många resaurangen. det var faktiskt gott, beställde nån specialare, kommer inte ihåg exakt vad den hette.

har jätteont i mina fötter, gick runt i stan och kista i hela 8 timmar! herregud.  funderar på att ta ett fotbad, som valnigt. men jag vet inte, det är ganska sent. hmm vi får se. men gud vad skönt att det inte är någon skola imorn;)

men aja, nu ska jag bege mig mot vardagsrummet och lägga mig i soffan, för att ha fötterna upp i luften och kolla på tv medföljt med jordens godaste glass,
som jag köpte i fredags med tjejerna, det är persikoglass, med hallonsås och gräddglass, en glass från himlen, toppar tom Ben & Jerrys glass, ja iaf cheesecake smaken. haha gud vad texten om glassne blev förlängt. PUSS ALLESAMMANS.

Sweeney Todd



nu ska denna ses på bio i heron city.  PUSS!

hahaha

Igår typ när jag höll på med datan, så blev jag plötsligt trött klockan 23.30 på en fredag kväll?! så jag tog med mig laptopen till min säng och höll på med den där, sen en halvtimme senare så slocknade jag i sängen med laptopen på! haha! sen så vaknade jag igen klockan typ 3.00 och gick och stängde av den.

hahaha.
det var faktiskt lite kul om man tänker efter ;P


jag tror jag dör..

image174

nämen herremenjösses, jag tror jag dör.

en mysig fredag

Tjolahopp.

Kom hem för en liten stund sen.
Idag var det ju vanlig skoldag, började 20.35 och sedan rullade lektionerna på. gick faktiskt ganska snabbt. hann lämna in engelska uppsatsen som jag höll på med till klockan ett igår! men blev rätt så nöjd med den, lämnade också in bostadshäftet, som tog flera timmar att göra. därför hann jag inte blogga igår, som sagt läxor kommer före blogging.

efter skolan, så skulle jag och mina föräldrar till någon golvaffär, för att bestämma oss för vilket golv vi ska lägga in, börjar bli ganska tjatigt. förr förra veckan så kollade vi på ett nytt kök.

men hursomhelst  efter det så gick jag, Konkan och Tina till en pizzeria och åt pizza, gotteligott. typ tredje gången för mig denne vecka heheh. det var så mysigt och jag garvade så mycket att jag fick ont i mina kinder eller käkben, eller vad det nu var. efter det så gick vi och köpte glass (förpackning).

men aja, nu har jag missat hela 7 minuter av let's dance! haha. ska börja dra mig mot vardagsrummet och frossa i mig glass. PUSS.  SPORTLOV NU!

gårdagens och idag

Det blev tydligen inget inlägg igår. egentligen hade jag skrivit ett inlägg om igår, men just när jag skulle publicera det, så bestämde sig blogg.se för att inte funka. typiskt.

men hursomhelst, så kan jag berätta lite kort om gårdagen. igår var det som sagt en study day. hann med att damsuga hela lägenheten, plugga lite och spinna med Tina;) kom hem typ klockan 22.00 på kvällen och var ganska så trött då. men konstigt nog så har jag inte fått träningsvärk, stretchade ju. jag som hade sett fram emot att få träningsvärk, eftersom att det är en sån skön känsla.

Idag så var det en temadag i skolan. egentligen var det meningen att vi skulle kolla på macbeth filmen. men mr duerden tyckte den var så tråkig, så det blev den klassiska romeo & julia filmen. har typ sett den 5-6 gånger. helt onödigt med ännu en gång. satt väl typ i aulan i cirka 2 hela timmar på de där obekväma trästolarna. har jätteont i nacken nu, för att jag typ låg på någon konstig position på stolarna.

okej, det där var VÄLDIGT kortfattat. men nu ska jag sova tror jag. PUSS.

plugg& spinning

Hej hopp.

Kom nyss hem från spinningen som jag och Tina var i.
Idag var det som sagt en studiedag. hann med att skriva hälften i bostadshäftet i hemkunskap, den är typ 15-20 sidor låång. men mitt i alltihoppa så var min pappa tvungen att gå ut, så därför han jag bara skriva klart halva häftet. nästan omöjligt för mig att veta allt det där själv. damsög också idag;) duktiga jag. förtjänar lite självkredit heheh.

sen efter det så rann tiden bara iväg och klockan sju så mötte jag upp Tina i friskis & svettis för att spinna och den här gången så fick vi faktiskt platser i spinningen. gymade ju förra gången istället. men hursomhelst i spinningen så kändes de första 15 minuterna som en evighet, typ dog. var ju ganska ovan, det var typ flera månader sen jag spinnade, men sen kom jag igång och vande mig, kände att jag skulle kunna spinna i en evighet eller kanske inte i en evighet, men ganska länge.

är helt utmattad nu. men sen imorgon kommer jag att få träningsvärk, vilket är väldigt skönt. börjar 9.30 imorn istället för 8.15  yeeaay ;)

men aja det var allt för idag, nu ska jag terrorisera min pappa på lite bostadsfrågor. puwss!

en vanlig måndag

Idag var det en en som sagt vanlig måndag. hade musik idag och vi delades ini grupper, för att uppträde en låt. så nu måste jag lära in mig TVÅ låtar. jobbigt. sen var det science som var jättetråkigt, fick INGENTING gjort. har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska välja på science projektet.
 
okej, det här får bli ett ganska kort inlägg, för att jag har inget viktigt eller interessant att komma med just nu. plus att jag har tusen läxor som sitter prydligt i en hög och väntar på mig, men jag pallar inte ta upp en enda. heheh. juste är ledig imorn också;) men inte för att dagen kommer att spenderas som en ledig dag, utan det måste bli en study day. tror jag ska göra alla mina läxor imorn istället, idag får det bli en ledig kväll haha.

eller juste, jag kan ju ta och berätta lite kort om hur min dag var igår. igår så var jag i kyrkan, ganska länge sen jag var där, har sett att det är många nior som komfirmeras det här året istället för i åttan. själv så komfirmerade jag mig i åttan. men aja åt godaste typ kakan där<33.  sen var jag i centrum med mamma, köpte nya leggings till mig, för att mina andra hade gått sönder. inte för att jag brukar använda det så ofta. utan ganska sällan faktiskt. sen så kom min kusin hem till mig och behövde lite hjälp med kemi, alltså han går i åttan. men lite konstigt eftersom att de går typ igenom saker som vi går igenom i kemi nu i nian. efter det så beställde vi hem pizza igen heheh. plus att jag ska äta pizza med konkan på fredag. tjockis nr 1.

men aja nu ska jag gå och sätta mig framför tv-rutan, tror jag. pusshej.

en härlig lördag ;)

Vaknade jättesent idag, typ halv ett. gick snabbt upp och duschade sen klädde på mig och sen bar det iväg ut. vi var i Täby idag. längesen jag var där. det var faktiskt ganska mycket folk där och typ någon dålig grupp som uppträdde. shoppade också lite. köpte följande saker;

     


en efterlängtad mild grön rutig blus från MQ.
en svart tröja från H&M.
ett parörhängen från pilgrim.
en speciell schampo
(kommer dock inte ihåg namnet och pallar inte hämta den heh).
någon sorts svart kräm (till mina skor).
gick runt i Täby i cirka 6 timmar höhö. har lite ont i fötterna. funderar på att ta ett fotbad snart, så himla avkopplande. hoppas eran lördag har varit bra;)

men aja nu ska jag gå och spela lite gitarr, har äntligen bestämt mig för att spela låten "big yellow taxi".
hoppas jag inte ändrar mig igen. sen blir det nog någon film. pusshej.


finally friday!

image162


ÄNTLIGEN FREDAG! guu' vad skönt att det är fredag. den är verkligen så himla uppskattad. sitter här och väntar på att pizzan som vi har beställt ska komma;) kollade också på let's dance för nån halvtimma sen, gillar den egentligen inte så mycket, men jag får en riktig fredagskänsla när jag ser den. har också sett att besökarantalet har börjat stiga. trevligt. men det skadar inte att kommentera;)

men hursomhelst ska berätta lite om min skoldag. idag pallade jag faktiskt  inte komma på idrotten, typ halva klassen kom inte på den lektionen heheh. sen var det matteprov och det ville jag få gjort. den var faktsikt ganska kort 4 sidor, var faktiskt inte så svårt som jag förväntade mig. sen var det science och då fick vi tillbaka våra lab report, fick MVG- :) snabbt han rättade. sen lunch och sen so, där vi bland annat lämnade in våran so-läxa. skönt att få det avklarat. sen engelska och sedan slutade vi 14.30.

imorgon ska jag nog åka till täby eller stan. ska se om det blir någon shopping. men nu måste jag gå, pizzan har kommit, just in time;) PUSS.

Romme ;)

Är hur trött som helst, endå så ska jag skriva klart mina so frågor idag heheh. vill sova. idag var vi som sagt i Romme. var tvungen att vakna klockan 5.00 på morgonen och därefter duscha, klä på mig osv. väl i bussen så var man väl inte värsta pigg, Konkan och jag typ stängde ögonen lite då och då. åt också typ fruksost  bussen, för att jag hade inte ätit frukost hemma, fick lite ont i magen därefter. efter 2 och en halvtimmes lång bussresa var vi framme i romme. väl där så fick vi något nummer, jag fick nummer 47 och då fick man ställa sig på kö nummervist  efter att få sin skidutrsutning, fick köa i 45 lååååånga minuter. skit segt det gick i kön som jag stod i.

men aja hursomhelst, sen var det bara ta på sig skidorna och pjäxorna och börja åka i skidbacken, följde med konkan från början och hon ramlade typ första gången vi skulle åka ned för backen. hehe fick ta upp hennes stavar, men övning ger färdighet ;) sen träffade jag upp Tina och vi åkte i typ några andra backar, hahah vi filmade också oss och tog kort, åkte typ nedför backen med digitalkamera haha proffsigt. men pallar tyvärr inte visa dom just nu, är ju ganska trött och måste egentligen skriva so, men endå så bloggar jag haha. måste bara tillägga att det var perfekta vädret, det var soligt. tyckte det var asvarmt ju.

efter några timmars skidåkning så åt vi typ klockan 12.00, babblade lite och åt någon sorts hamburge meny, som inte var särskilt gott, men aja åt upp iaf, var ju hungrig.

sen back to skidbacken och åka upp och ner. åkte typ i många backar, kommer dock inte ihåg vad alla hette. ramlade inte en enda gång;) eller det gjorde jag i för sig inte förra året heller då vi var i järvsö. men i åre, så brukar jag ramla, iallafall nån gång. kanske beror på att deras backar är så pass branta, eller iallfall dom jag åkte i.

typ klockan 16.00 så skulle vi vara i bussen, men vi kom typ 16.04 och ms eneberg var ganska så sur på oss. för 4 enstaka minuter, snälla?! och vi var typ inte dem sista. men hursomhelst på vägen hem i bussen, så hade jag ganska ont i mina vader, så det var ganska skönt och mysigt att sitta i bussen.åt upp mitt naturgodid. hann också läsa lite so;) de satte på någon dålig film E'T tror jag den hette. har typ sett den hundra gånger. sen så delade busschaffören ut några priser till dem som hade svarat rätt på dem här så kallade kugg frågorna haha. priset var en kalender. de kommer förmodlgen sätta upp en kalender i våra klassrum tror jag.

var typ framme 19.00. väl hemma så tog jag ett lång skönt fotbad <33 minna fötter behövde verkligen det. sen så kollade jag på Grey's Anatomy, var nära att missa den. det var säsongstart.

åhh, just nu skulle jag vilja vara i åre och åka skiodr i ett soligt väder och dricka var choklad med grädde. åhh. men back to the homeworks. ska skriva klart min so läxa. PUSS.


Romme, we'll be there


klockan är 6.00 på morgonen, den här morgonen har jag hunnit ducsha, föna håret (ganska onödigt jag vet) ätit frukost, och bloggat hihi, känner mig hur pigg somhelst, ganska ovanligt för att vara mig :O
hoppas det blir en solig dag med myyycket snö. perfekta vädret ju.
det kommer att bli såå kuul ;)

NU BÄR DET AV TILL ROMME! ;)

tisdag kväll

Snart dags för läggdags, men innan jag går och lägger mig så tänkte jag blogga lite. har inte blivit så himla mycket blogging åt sistonde, har brytit mitt system att blogga minst en gång om dagen haha. men jag har helt enkelt varit lite stressad och då får jag ingen lust att blogga. men nu är jag inte stressad! ;)

dagen började med att jag försov mig till 10! som tur var så ringde mamma på mobilen och frågade om jag hade hennes nycklar. det var tur det annars så kunde jag ha fortsatt att sova. kunde ju ha missat science provet! men ingen skada skedd. appropå kemiprovet så var det otroligt många sidor, blev klar in i sista sekunden. min hand typ darrade dramatiskt på sista mvg frågan pga tidspressen. jag bara forstatte att skriva snabbt som tusan med en darrande hand haha. men huvudsaken var att jag blev klar med hela provet. tror att han gjorde provet ganska lååångt för att mvg frågan var ju ganska lätt. det typ neutraliserades. blev väl så stressad i slutet, för att jag tog det ganska lungt i början heheh. okej, nog prata om det. huvudsaken att det är klart, vilket är otroligt skönt.

hahah, lämnade också in lab reporten typ klockan halv sex med konkan hahah. tur att vi hittade meur. så nu är både lab reporten och kemiprovet avklarade skönt. nu återstår bara so läxan och matteprovet som är till på måndag. nejmen gud vilket svamel om läxor, måste väl vara lite jobbigt för er läsare heheh.

men hursomhelst så bär det av till Romme imorn med typ 40 andra pers i 9 an. ska bli kul ;) kom på att jag behövde lite mat och så i själva busseran, så gick ut idag på kvällen och köpte. blev typ nyss klar med min packning, eller innan jag började det här inlägget. fick nästan panik när jag inte kunde hitta mina överdragsbyxor, men jag hittade dem till slut. har typ provat alla kläderna för att se om alltingmatchar heheh. jag vill ha en ny skidjacka åhh. plus att jag vill ha flätor imorn, men mitt hår är ganska kort för flätor, så det kommer kanske inte se så snyggt ut med korta flätor, hmm får se hur det blir med den delen. ajuste kom på en sak nyss att jag inte har tagit fram mina skidglasögon! hmm, undra vart dem är. ska nog leta efter dom strax.

men aja, snart ska jag sova, måste ju upp 5.00 och vara i skolan 6.30 imorn. ska bara leta efter mina skidglasögon först. PUSS & GODNATT PÅ ER!


pluggpluggplugg..



Halva söndagen har spenderats enbart med att skriva klart lab reporten och tränat lite inför kemiprovet. har fortfarande inte kommit på en svaret på frågan som meur ville att jag skulle skriva i lab reporten. frustrerande. plus att jag har en fråga inför kemiprovet. ska liksom fråga imorn, en dag innan kemiprovet. lyckat. hoppas det går bra. tänk att dem där små "simpla" tuben, kan ha så mycket vetenskap bakom sig. helt sjukt.

men aja nu ska jag återgå till plugget.

en lördag eftermiddag

hejhej. vaknade ganska sent idag, typ 20 över 12 hehe. men var verkligen astrött. har typ nyss ätit pannkaksplättar till frukost, är jättemätt. ångrar lite att jag åt det.

juste,  igår så pratade jag och konkordia på telefon klockan ett på natten om scieeenncee. eller inte bara, men för det mesta. alltså en fråga eller upggift som vi inte fattade. stackars konkans syrra, som försökte sova eheh, medans vi försörde hennes sömn med våra garv.

oj, klockan är REDAN halv två, tiden går så himla fort. hinner inte ens med. men hursomhelst, idag så har jag inga planer att få ut. ska bara vara hemma och plugga, plugga, plugga, sa jag PLUGGA? kul.

ska nog börja med det om någon timma. PUSS.

en efterlängtad fredag

ÄNTLIGEN FREDAG, säger jag bara. den här helgen är verkligen behövd. följande vecka kommer att se ut såhär;måndag- lab report inlämning i science, tisdag- kemiprov, onsdag- romme (kommer typ inte kunne njuta , för att redan mindre än två dagar har vi andra två läxor). torsdag- INGET (woho, en dag utan några läxor, som att det räcker.)´fredag- matteprov & so- inläming.

trevlig vecka. men nu ska jag berätta hur min dag har sett ut;

kom typ på andra lektionen, sen sms'a jag tillbaks på något sms som konkan skickat och hon sa att hon hade försovit sig. så vi båda kom på andra lektionen, dvs matte haha. efter det var det bara vanliga lektioner som flöt på genom dagen. hade bland annat science och efter det så kollade mr meur igenom min lab report och sa "it's some good stuff here" undra hur man ska tolka det. förra lab reporten som jag bad honom kolla igenom lite snabbt, så sa han "it's not a total disastre" hahhaha. så den här lab reporten är nog lite bättre än förra kanske, men fick endå ganska bra på förra. hmm, svårt att tolka som sagt. plus att han vill att jag ska lägga till så många saker som inte ens stå på pappret?! hade också so någom gång under dagen, men under so-lektionen så blir jag så OTROLIGT sömnig varje gång,  fattar verkligen inte varför.

slutade ganska tidigt idag, 14.30, en utav våra tidigaste dagar som vi slutar. oj, vad konstigt den där meningen lät, men är så trött, så orkar inte ändra heheh. men hursomhelst var på några köksvisningar idag med föräldrarna, vi ska tydligen skaffa nytt kök, men ingen föll mig riktigt i smaken, men det fanns många som var ganska fina.

kollade också nyss på let's dance, dilba och hennes partner åkte ut. konstigt, de dansade ganska bra ju. kanske inte var så populära så dem fick nog mindre röster. heheh, var bara tvungen att tillägga det. helt onödigt.

åhh, är så himla sugen på varm choklad med grädde, men har tyvärr inte varm choklad hemmadrickan får mig alltid att tänka på skidåkning, dricker det typ varje gång på skidbacken, särskilt i åre. synd att vi inte ska åka dit det här året.

men aja, nu ska jag typ däcka framför tv'n på soffan. GODNATT, till några utav som ska sova nu, men vem lägger sig så här tidigt på en fredag kväll? oj, vad överdrivet lång det här inlägget blev. gillar inte så långa inlägg, men endå så har jag en tendens att förlänga saker och ting.

nej, gud vad jag babblar på. hejdå.

torsdag& nationella prov.

Dags för lite uppdatering hehe.  egentligen så skrev jag ett jättelångt inlägg igår, men blogg.se fungerade lite konstigt och det raderade hela mitt inlägg! pallade inte skriva om.

men hursomhelst, idag så började vi klockan 9.00 och hade c-delen i nationella. fick skriva en uppsats. valde ämnet skönhetsoperationer och genteknologi, skrev 7 sidor om det, skrev också rent hehe.  gick väl okej.

efter det så var klockan 11.40 och då bestämde jag och konkan oss för att gå på extra science som började 12.00, så vi åt först lite innan det. efter det så var vi i science rummet i TRE TIMMAR och pluggade science, men jag säger bara en sak, det var värt det.

sen klockan tre så gick vi hem. hann vara hemma typ någon kvart, innan mamma ringde och sa att jag skulle träffa henne i banken, så på med yttekläderna och ut igen.

några timmar efter så kom min kusin hem till mig, för att jag skulle hjälpa honom med historia om franska revolutionen, gick igenom det typ för ett år sen. kom typ inte ihåg nånting, men sen när jag läste det hela, så kom jag ihåg, hahah det känns som att jag har lärt mig det på nytt.

blev typ nyss klar med att förklara allting hehe. men snart så ska jag börja skriva mina conclusion och evaluation på lab reporten, känner mig duktig idag ;) PUSS.

rolig konversation;) / svar

hahha. för någon stund sen så snackade jag och Tina på telefon;

Tina: hur ska du göra dítt diagram?
Mariella:
(svarar på frågan)
Mariella:  ÅHH ROMME SNART ;)
Tina: åh (obs ett ynkligt litet
åh) vad ska rubriken vara på graphen?

hhahahahaaha, snacka om KONCENTRATION, visade inget intresse alls för romme. hahaha.

men nu, back to being little more serious. ska svara på en fråga som kommenterades idag i miTt vääldigt gaaamla inlägg som jag skrev för typ en månad sen om öppet hus i östra real.


Postat av: Natalie

Hej, jag kikade på din text här ovan och du verkar ju veta ganska mycket om själva skolan. Men jag undrar bara lite om folket som går där .. det går ju inte direkt att förneka att de elever som går på östra rör sig i snobbiga kretsar, men hur tror du att dom behandlar en vanlig förortsunge som kommer dit helt själv? tror du att det är nödvänigt att vara som alla andra för att bli accepterad i den skolan, eller bör man söka någon annan skola?/n


Svar:
hejhej;) egentligen så vet jag inte så mycket om själva skolan, förutom det jag har sett på öppet huset som jag var på. visst går det snobbar där och om jag ska vara ÄRLIG så tror jag faktiskt att de ser ner på dem som inte klär sig bra och har märkeskläder, för att det är det själva ordet "snobb" definierar. men visst har det en liten betydelse vart du bor, men jag tror inte den är så stor som hur du klär dig. i de flesta fallen sorgligt nog tror jag faktiskt att det är många som försöker vara som dem andra, för att smälta in. men det gäller självklart INTE ALLA, utan det finns dem som är som dem är och ändå blir accepterade. utan det är upp till var och en. personligen har jag valt östra som val nr 3.

hoppas att svaret dög, men nu ska jag kolla på programmet "I huvudet på Gynning" medföljt med en semla såklart,  hahha carolina ska prova sig på att sjunga, I don't wanna miss that ;P


tisdag& nationella prov

Slutade 11.20 idag, för att vi hade ju nationella prov i svenska. gick rätt bra faktiskt, hann svara på alla frågorna iallfall;) känns skönt att ha det avklarat. men sen är det ju nationella prov på torsdag igen c-delen (uppsats). men det är inte direkt något man kan plugga till. under nationella så hade jag ju massa mat som jag hade köpt, men tog inte med mig allt till klassrummet, åt INGENTING under provet, ska nog äta upp det snart.

känner mig inte ett dugg stressad denna vecka. om man tänker efter så har vi faktiskt inte så många läxor, science lab till på måndag (kan skriva lite varje dag) science prov på tisdag (det tränar man ju automatiskt när man skriver science labet) och sen nationella prov på torsdag som man INTE kan träna till, bara ta det lugnt och INTE vara stressad.

som ni såg i förra inlägget så hade jag ju gjort ett litet kollage, blev inte alls bra. kvaliten blev superdålig, men det var det inte när jag gjorde den, men sen när jag la in den i bloggen så blev det sämsta kvaliten. kläderna ser ju fula ut där. plus att jag råkade täcka en liten del av väskan haha. nej, photoshop och några andra liknande bild program är nog inte så mycket för mig. men men, övning ger färdighet som man säger.

ingen har väl missat att det är fettisdagen idag?
iallfall inte jag.

ska nog ut sen. pusshej.

time for bed now

image151

nationella prov imorgon

Idag var det ju måndag, eller är fortfarande. som de flesta som läser det här vet, så har vi ju nationella imorn. känner mig faktiskt ganska laddad, konstigt nog. är mest rädd för c- delen (uppsats). börjar 10.00 imorn och slutar efter nationella som vara i 80 min. trevligt.

vill egentligen ha på mig mjukisbyxor eftersom att det är bekvämast att ha. och jag vill verkligen känna mig bekväm. men jag brukar ju aldrig ha på mig mjukis i skolan, så tror nog jag skippar den delen. hahah vilka konstiga tankar jag har, att jag måste känna mig bekväm för att prestera bättre.

men nu ska jag ut och köpa lite typ mat inför imorn till nationella (dåligt att man inte får ha mat med sig ;/)

naturgodis
cola (hjärnan blir pigg utav det pga sockret & koffeinet)
lite frukt
någon macka kanske, får se.

men aja, måste jag sussa iväg nu. pusshej;)


en vit söndag

Träd i vinterskrud

Var nyss ute i det här vintervädret.
 vaknade faktiskt 9.50 idag. duktigt. brukar nästan aldrig vakna så tidigt. men gud var härligt det var att vara ute i snön. alla har en åsikt om snön. men jag tycker då att vinterlandskap är något av det vackraste! men det enda som är lite jobbigt är att jag vill sätta på mig vårkläder NU! men men, våren kommer ju ändå snart. längtar faktiskt lite till Romme resan nu, det är ju trots allt nästan en vecka kvar;) 

nationella prov på tisdag. verkligen något att se fram emot..

en stillsam lördag kväll

Hej hej bloggen.

har suttit hemma hela dagen, väldigt demprimerande kan jag säga. brukar nästan aldrig sitta hemma en lördag. men saken är att jag har ett no- projekt som ska lämnas in om typ en vecka, det är typ lab reporten som är svårast, så måste spendera lite tid. man måste prioritera förstår ni;) men har ändå ganska mycket kvar, tog allför många pauser.

har en väldans träningsvärk särskilt i axlarna och armarna, skönt. har också ätit ganska mycket idag, hehe not good och ändå så sitter jag här med min ben & jerry's glass. hähä.  känner mig så mätt att jag skulle kunna rulla runt.

måste bara lägga till en sak; det snöar! det är väl ingen som har missat det? ;) kanske ska ta och byta min bakgrund på bloggen till en mer mörkare färg. har inte alls någon vårkänsla. jag har tänkt på att jag byter bloggdesign efter väder, "ni vet kläder efter väder" ;P


nej, gud var tråkigt det där lät, har väl suttit inne alldeles för länge. men aja nu ska jag dra mig ifrån datorn. pusshej.

plugg& gym med girlsen

kom typ hem för nån halvtimma sen.  dagen började med att jag blev väckt av Tina som ringde mig, dvs klockan 12, heheh skulle egentligen vaknat 10, men jag är en riktig sömntuta. men hursomhelst så klädde jag på mig klädde på mig därefter. sen klockan halv två så kom Konkan hit och vi begav oss mot bibblan, sedan mötte vi Tina. så vi satte igång att skriva lite inför lab reporten. är faktiskt lite orolig inför lab reporten. vet liksom inte vad mr meur är ute efter. han säger typ aldrig det han vill att man ska skriva, men det är nog för en att komma på om man är värd mvg. men det ordnar sig nog;) men efter några timmars plugg och prat så åt vi.

sedan var klockan 17 och då begav vi oss hem till en snabbis, för att ordna idrottskor till Tina, som hade glömt hehe. efter det gick Konkan hem, och då gick jag och tina vidare till friskis&svettis, för att spinna. när vi väl var vid friskiskällan, så mötte vi upp Mikaela. sedan så bokade vi platser till spinningen, det fanns exakt två platser, men sedan var det tydligen någon som hade bokat via internet denne sekund, då fanns det bara en plats. för att typ make it up for us, så fick vi gå på gym. fanns man egentligen måste vara 16, men stor skillnad då.

väl i gymmet, så fanns det alla typer av gymredskap, sittande benpressare, sittande mag nånting osv osv, spinnade också lite. lyckades lyfta 40 kg på nånting, kommer inte ihåg vad det hette hehheh "stolt". efter det så bestämde vi oss för att sluta, när vi väl var i omklädningsrummet typ klockan kvart i sju, så dom tydligen att dem stängde klockan sju, och under alla den där kvarten, så skulle vi hinna duscha, basta och klä på oss? dröjde lite mer än en kvart. fick lite skäll. palla. och han i receptionen sa liksom att man fick gymma till klockan sju, inte att lokalerna stängde sju. tänk om man vill gymma till sju, och sen duscha och byta om då måste man ju få tid. aja förstår mig inte på det.

nu har jag träningsvärk i bakre låren, men vet inte om det är från gympan i skolan som vi hade i onsdags, eller från idag, hade lite träningsvärk i morse också. men hursomhelst så är det en skön känsla;)

men nu ska jag bjuda familjen på ben&jerry glass (jordgubb cheeskake smak), någon slags choklas dessert med grädde på toppen, marabou (daim) och cookies. hehe. men ska bara äte LITE, på grund av att jag har gymmat och så att det inte ska kännas ovärt.

men aja nu är det let's dance på tv- rutan som gäller. pusshejdå!

RSS 2.0