nyårsafton ;)



om cirka 3 timmar är det år 2008;)
såg förresten filip, samie och nån annan som bara gick och luffade runt, haha lyckat.
känner mig verkligen upptagen just nu, vet inte ens varför jag bloggar nu eheh.
känner faktiskt att 2008 kommer att bli ett bra år. men aja snart så ska jag ut.
GOTT NYTT ÅR! (lite i förskott)

2007

måste ju faktiskt ta och summera året VÄLDIGT KORTFATTAT, nu när året nästan är över.

Årets Låt
inte direkts årets, men jeff buckley - hallelujah
Årets program grey's anatomy
Årets Byxor enligt modet högmidjade byxor  eller kostymbrallor
Årets Sneakers inga
Årets Klocka min rosa klocka hahah
Årets Doft är inte så mycket för parfymer, men nina ricci är en höjdare.
Årets Smink Elisabeth Arden's mascara, så himla bra.
Årets Blogg Kenzas
Årets Nyårslöften typ mina 5 mål som jag skrev i några inlägg bakåt.
Årets Film hmm, svårt. vet faktiskt inte, har sett många bra filmer i år.
Årets Dricka ramlösa såklart.
Årets Plagg enligt modet klänning.

nyårsaftonfrisyr..

image73
har faktsikst fått lite kritik, om att jag inte lägger in så mycket bilder
på mig själv.. så här slänger jag väl in en bild från i somras,
då jag hade mitt långa hår som jag saknar nu.
tänkte faktiskt göra den här frisyren tills imorn,
eftersom att det är ju nyårsafton då, men jag tror nog
att mitt hår är lite för kort för lockar...;/

bio & stan ;)

Idag morse vaknade jag jättesent, typ halv ett. så snabbt fick jag gå och duscha och sen klä på mig. sen kom Konkordia hit och då åkte vi in till stan, för att ge mellandagsrean ett yttligare försök, eftersom att jag inte hittade något fint i stan. väl i stan så gick vi till sturegatan eller vad det nu heter och då gick jag in i Kookai¨ och hittade den där tröjan som jag ville ha i onsdags, fast inte fanns kvar, men där fanns den sista. jag blev lycklig. plus att den var på rea såklart, snacka om fynd. såg förresten ett par jättesnygga stövlar, de var typ brun/beige färgade, men de var JÄTTESNYGGA, köpte tyvärr inte dem:/ efter det så gick vi in i yttligare några affärer, men Konkan hittade inget.

sen kollade vi på filmen "heartbreaker" på bio. den var faktiskt ganska bra;) (och rolig). gick faktiskt ganska mycket idag. har JÄTTEONT i mina ben, får väl ta fram fotbadet/massagen igen.

nu ska jag gå och kolla på en jättebra film som går nu. pusshej.

i övermorgon är det nyårsafton;)


fredag

Ja nu är det fredag, känns inte som det är det. känns typ som söndag. men aja hursomhelst så var jag hemma hos min kusin igår/idag, ganska kul hahah. plus att jag har läst ut boken "GÖMDA" ;) en utav mina fem mål var ju att läsa mer böcker, så får väl ta och läsa yttligare en bok om jag orkar eheh. alltså vad frustrerande jag kom på jättmånga saker att skriva, men nu så kommer jag inte ihåg något utav det, snacka om STARK MINNESFÖRLUST.

men hursomhelst så har jag skrivit halva mitt science lab;) jag vet att det typ är en månad kvar, men jag pallar inte göra det sen, när vi börjar skolan, för då kommer vi får ännu meeeer läxor. så lika bra att få det gjort, man måste ju ändå göra det förr eller senare;)

sen så kom min andra kusin till oss och hans dotter. där så spelade vi typ trummor som hade gjorts i slöjden utav min kusin, medans jag spelade gitarr ehehehehheh, måste VERKLIGEN TRÄNA MER PÅ ATT SPELA GITARR, det lät hemskt kan jag säga. har för övrigt börjat träna PYTTELITE på att spela "hallelujah" med versionen av jeff buckley, men jag tror jag måste ändra hans version lite. får se hur det går.. den känns lite svår att spela eller själva melodin eller vad det fan heter känns lite svår, men aja måste bara träna lite mer. det löser sig nog, annars får jag väl byta låt;) jag kanske inte ens pallar träna, kanske gör det när musiken börjar nästa termin, we'll see.

hahah, min kusin erbjöd sig att tatuera mig. ja ba: eh nej tack? gillar verkligen inte tatueringar. efter det så firade vi jul "igen" för att vi inte hade firat det med mina äldsta kusin, asso palla säger jag bara. men aja fick iallafall 500 spänn, så nu har jag 1500 ATT SHOPPA IHJÄL MIG FÖR;);) plus att det är mellandagsrea ännu bättre.

men aja nu ska jag ladda ner låtar till min nya mobil<3 pusshej.

annandagen?

Idag, är det annanndag, eller det är nästan över. men jag förstår inte syftet med annandagen? man gör ju inget speciellt och inget speciellt hände den här dagen. men aja. hursomhelst idag så skulle jag shoppa med mamsen, men det blev inget. exakt när jag såg en JÄTTEFIN TRÖJA, några meter bort, så tog nån annan den. ÅHH VAD SUR JAG BLIR! annars så skulle jag lätt ha köpt den! plus att hon tog sista storleken som jag skulle ha. fan.

juuste jag drömde förresten nån jättekonstig dröm. typ att jag misshandla nån, men jag vet inte vem, konstigt. men det kan nog bero på att jag läste boken "GÖMDA" exakt innan jag skulle gå och lägga mig hahahh.

men aja nu ska jag kolla på tv, är inte ett dugg trött som vanligt, men dessvärre har jag ont i bena.


julafton.

ja igår/ idag var det julafton, mina föräldrar håller typ och skjutsar hem alla nu, så jag är här helt ensam. så sätter mig här vid datan, FÖR JAG ORKAR VERKLIGEN INTE GÖRA NÅGOT JUST NU som att byta om till sängkläder. anledningen är att jag har ätit för mycket, så känner mig rätt tung just nu, pallar inte att lyfta på mig ahahahah. 
image67
men hursomhelst idag var det ganska trevligt faktiskt, men det känns att julen är lite väl överskattad eheheh. jag som längtade till jul. men aja nu är det iallafall över för min del, känns faktiskt inte så himla sorgligt alls.

men iallfall dagen började med att jag vaknade ganska sent, hade typ planerat att vakna klockan 8, men aja skitsamma;) när jag väl vaknade så åt jag gröt hahah, sen så ringde min farmor och snackade med mig typ i åratal... efter det så julstädade jag lite och då kom Konkorda in en sväng och vi gjorde typ julklappsbyte kan man kalla det ahah. sen så hade klockan bara runnit iväg, så snabbt hoppade jag in i duschen o klädde på mig, fönade
mig och alltihoppa. hann precis i tid till kalle anka *glad* så jag tittade på kalle anka och alla disneyfilmer.

sen så kom gästerna typ klockan 4, sen så åt vi lite snacks då. efter det så gick vi till jubordet och då proppade jag i mig allt möjligt ahahah, satt vid bordet typ i 2 timmar eheeh. men aja efter det så kollade vi på lite julfilmer o lalalalalla.

tillslut så öppnade vi äntligen julklapparna, blev ganska "nöjd", men inte fullt så nöjd. fick följande saker:

1000 spänn, en åre tröja, en röd sony ericsson w910i, typ ett par "lakanskor", presentkort i åhlens, massa med julprydnader, choklad, krämer, ett täcke (?)

ojj, kommer inte ihåg mer, måste nog kolla på mina presenter, men som sagt jag pallar inte röra mig. men hursomhelst så ÄR JAG INTE ALLS NÖJD MED MINA JULKLAPPAr, förutom min mobil, pengarna och krämerna dåra;) men annars så fick jag inget interessant. okej jag ska inte klaga så mycket, om man tänker efter så finns det ju folk som svälter ihjäl just nu, medans jag klagar över mina julklappar. nej usch vad hemskt det måste låta. okej jag ska inte klaga något mer. "jag är nöjd".

men aja nån timma efter att ha öppnat julklapparna så begav vi oss mot maria kyrkan och gick på typ nattvarden klockan halv tolv, såg faktiskt några från skolan där ahahah, trevligt trevligt. nu har iallfall alla gått hem.

men aja nu ska jag ta och kolla på några julfilmer OM det går några nu, men känner mig inte ett alls trött. HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN BRA JULAFTON. PUUUUUUUSS.


24:e december ;)

God morgon! vi bakade ju pepparkakor igår;) de blev goda. men egentligen så bakade inte vi själva pepparkakorna, för att jag köpte degen färdig och klar ehehehh, men vi (jag & Konkan) har format dem;) men seriöst det tar jättelång tid att gör själva degen, den måste till och med göras en dag innan?! nej nej, sådär mycket tid har jag inte. men aja nu som inte har färdiglagad deg så är det här alla ingriidenterna ni behöver:

300 g smör (eller margarin)image65
5 dl socker
1 dl ljus sirap
1 msk malen ingefära
2 msk kanel
1 msk malda kryddnejlikor
2 tsk kardemumma
1 msk bikarbonat
2 dl vatten
15 dl vetemjöl

Låt smöret bli runt 20 grader. Rör smör, socker och sirap till en smet. Rör sedan ner ingefära, kanel, kryddnejlikor, kardemumma och bikarbonat. Tillsätt sedan vatten och sist mjölet. Låt degen ligga i kylskåp minst 1 dygn insvept i folie. 

Tag fram en bit i taget av degen och kavla ut den tunn på ett bakbord. Tag ut kakor med mått och lägg på kalla smorda plåtar eller med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 200-225 grader i 4-5 minuter.


lätt va? haha, mycket lättare att bara köpa degen, rekommenderas;)
men nu ska jag ta och klä på mig, har gott om tid, för alla kommer typ 4;)
men aja ska inte blogga något mer för idag, det är ju trots allt JULAFTON;)

GOD JUL♥


söndag ;)

Igår var jag iallafall i kista och köpte nya pärlörhängen, för att mina gamla hade gått sönder eheh. kom hem typ klockan 22, tycker det är så dåligt att inte kistas busstation har några bussar som går klockan 21.00, utan senaste bussen går klockan typ 19.50, när själva gallerian stänger klockan 21? men aja bakade också vårrullar igår, som ni såg i mitt förra inlägg.

men aja nu är det två timmar kvar tills söndagen är över och återgår till julafton;)
trevligt. hursomhelst idag så åkte vi in nånstans, kommer inte ihåg vad det hette, men det ligger typ vid täby. där så kollade vi i affärer och shoppade lite julsaker. efter det så blev det ännu mer "julmatshandling". trevligt.

sen typ klockan 6 idag på kvällen kom Konkish hit och lämnade våra "panetons" eller hur det nu stavas. men aja sen så bakade vi pepparkakor;) visar KANSKE någon bild på våra pepparkakor imorn, om jag pallar. men 3 stycken blev brända;( glömde bort tiden ehehhehehheh.

sen så åt vi vårrullarna som jag hade lagat, inte bara jag ahah. efter det så kollade vi på en video som min pappa hade spelat in på oss i femman, när vi dansade i centrum med typ 20 stycken. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA, säger jag bara.


I don't want the world to see me

Tycker den här låten är så himla grym;)


Goo Goo Dolls- I don't want the world to see me.

vårrullar

ska börja med en ny sak (kategori) i den här bloggen. ska nämligen börja med recept;)
idag lagade "jag" iallafall vårrullar.  JÄTTEGOTT! en utav mina favoriter. så här lyder mitt recept:

en halv påse glasnudlar

en hel vitkål

en halv kålrot
3 st morötter
en hel purjolök
ett halvt kg kyckling
2 st kycklingtabletter


Halva påsen som består av glasnudlar ska sättas i en kastrull med varmt vatten och låta stå i ett tag. sedan tar man vitkålen, kålroten, morötterna, purjolöken och kycklingen som ska hackas i normalstora bitar och därefter sättas i en mixter så att det blir ännu mer finhackat eller grovhackat. efter det så sätter man allt det här i en wok panna och tillsätter kycklingtabletterna, för att sedan steka alltsammans. efter det så tillsätter man glasnudlarna i "wok röran" .

sen när det är klart så är det bara att ta fram degen "tufu" och där sätter man i en klick utav "röran" på degen, därefter så lindar man ihop allt, typ som en servett, eller något liknande.

rekommenderas, blir JÄTTEGOTT;)
men aja nu ska jag gå ut "IGEN", haha jag är typ en "utemänniska".
MISSA INTE ELF IKVÄLL KL 21.00!

2 DAGAR KVAR TILLS JULAFTON.

lördagsmorgon

har vaknat JÄTTETIDIGT idag. vill bara lägga mig och somna om igen. nu är det 2 DAGAR KVAR TILLS JUL;) jag har tänkt på en sak att tänk om det finns männiksor som vaknar typ 3 på eftermiddagen eller helt enkelt sover bort hela julafton? jag vet konstig tanke. eheh. men seriöst undra om det finns såna människor. jag tror faktiskt det.

okej nog pratat om det. nu måste jag ut.

PUSSHEJ.


julpyssel

image62
Ja idag var en lååång dag, men trevlig. pallar inte skriva om det hahahah.

har fått julklappar från alla 4 farföräldrarna lycklig;)
men aja nu ska jag faktískt ta och göra lite julpyssel, för att känna den
härliga julstämningen. jag ska nämligen ta apelsiner och dekorera dem
med nejlikor och rött band, såhär tradition. men aja pusshej.

FORTFARANDE 3 DAGAR KVAR.


hälsa på farföräldrarna;)

börjar ÄNTLIGEN  känna lite julstämmning.
Har nyss duschat. ska nog gå och klä på mig snart. eftersom att jag ska gå med pappsen och träffa farmor och farfar. ska bli kul, eftersom att det betyder ÄNNU MER JULKLAPPAR, haha men det ska inte bli kul bara för det, utan det var länge sen jag träffade dom. åhh kommer få bullar och allt, min farmor bakar så himla goda bullar<333.

sen efter det så ska vi nog gå och köpa julmat. MYCKET MAT kommer det att bli.

ojj, klockan rann förbi mig, måste kila iväg nu! puuuussssssss.
3 DAGAR KVAR NU.

mina 5 mål

  • få bättre betyg
  • träna gitarr
  • vakna tidigare
  • läsa mer böcker
  • träna

  • äntligen jullov!

    Åhh, vad skönt. ÄNTLIGEN jullov nu. The moment we all been waiting for hahah. har sååå många saker att göra idag, men ingenting görs. istället sitter jag här och latar mig. har inte ens ätit frukost. börjar bli hungrig. jag är så lat idag. ehehehh, hoppas bara det går över. idag ska det städas, tvättas och jag vet inte vad. känner mig som värsta hemmafrun. usch gillar inte tanken. men aja det är bara för att det är juuul snart;)

    men aja nu ska jag gå och avsluta min lathet. pusshej.

    4 DAGAR KVAR.


    jag är ARG

    JAG ÄR SÅ ARG FÖR TILLFÄLLET, tycker att lärarna ger så orättvisa betyg. några tom dem typ favoriserar elever. irriterande. hur mycket man än försöker så räknas inte det istället så får man samma betyg som tex nån som inte försöker. frusterande. skulle vilja slänga min piedistal i nåns huvud. men aja ska inte klaga så mycket. gjort är gjort. kan inte ändras. men alltså det är inte så att jag har fått värsta "dåliga betygen" utan det är faktiskt bra betyg, men skulle kunna få bättre om lärarna var mer rättvisa. är faktiskt inte den enda som tycker så.

    ska bara försöka att få bättre betyg nästa år och istället se framåt.
    hahhahaha, kom egentligen hem typ 12.20, men de senaste 40 minuterna gick åt att klaga om saker inför min pappa ehehhe, stackarn. och så har jag satt upp mål inför nästa termin som jag berättade för honom hahah.

    men aja nu ska jag äta och sen till stan med Konkordia och köpa en julklapp och brända mandlar.

    hoppas iaf att ni är gladare än mig. pusshej.

    snart julafton ;)

    Jullov typ imorn. är bara två timmar i skolan och sen så börjar jullovet. har bestämt mig, för att åka in till stan och köpa en sista julklapp ehehehheh. åhh sen är det julafton om 6 dagar och om en och en halv timme blir det om 5 dagar. kan det bli bättre? ;) jag är glaaaaaaad.


    tisdag

    Idag så kollade vi på nån film Freedom Writers hette den. ganska bra, men lite väl onödigt lång. hahha min rumpa somna till om med och så fick jag ont i ryggen, verkligen inte bekvämt att sitta i alulans typ trästolar i två timmar. vill bara påpeka något dåligt med sony ericsson nämligen att dem har stängt av mitt simkort i min mobil, för att sätta den i det nya, men den nya mobilen får jag inte öppan förens jul så nu har jag värsta gamla tegelstensmobilen i en vecka, och sen när jag skulle överföra alla mina kontakter/telefonnummer så gick det inte, så jag fick nämligen SKRIVA NER ALLA NUMMER PÅ PAPPER, fyfan vad jobbigt det var och nu när jag ringer så måste jag ta fram mitt oversizade papper för att slå numret, för jag kan ju inte alla utantill. jobbigt säger jag bara.

    hahhaha, egentligen så började jag skriva det här inlägget klockan 20.00 men jag blir så distraherad av att alla snackar med mig på msn, ja och nu är klockan 21.16 hahhahahah.

    nu ska jag dra mig iväg och kolla på ugly betty, även fast jag inte gillar den ahah. pusshej.


    sjuan<333

                                                TVÅ ÅR SEN.                                                                           NU.

    image39image40


    Sitter och kolla på gamla foton hahah. har fortfarande inte laddat hit alla mina foton som jag tog i sjuan, måste väl ha tagit minst 1000 hahaha. men gud vad mycket man förändras och endå har det bara gått 2 år, eller bara och bara. tiden går så snabbt... miss the old times hahha. låter som värsta kärringen. men nu ska jag gå och läsa ur boken gömda, känner mig inte ett dugg trött. plus att vi börjar kvart i tio imorn. hejsvejs.

    skridskoåkning &stan

    Ja, idag var det skridskoåkning. kul det, men inte fullt så kul. JAG RAMLADE TVÅ GÅNGER!, stackars rumpa. HAR ALDRIG HÄNT I VÄRLDSHISTORIEN, men nu hände det... ehheheh. men aja efter typ en timmes skridskoåkning så gick vi tillbaka hem och lämnade våra skridskor, jobbigt annars att behöva släpa dem i stan. sen efter det sååkte vi in till stan med mr Durdeon, stackarn. han var ensam med oss 12 tjejer hhaha. men hursomhelst i stan fick vi gå fritt i en och en halvtimme, jag passade på att köpa en till julklapp då och konkan med. MEN JAG UNDRAR VERKLIGEN MR DURDEON GJORT UNDER DEN HÄR TIDEN? han gillar ju inte att gå in i affärer. sen på vägen hem funderade jag över vad jag kunde uppfinna sen muhhahaha. tänker bli uppfinnare på min fritid hhaha.

    men aja känns ganska konstigt faktiskt att ha hunnit med både skridskoåkning och stan när klockan bara är 14.50. det känn så tidigt. men aja nu känns iaf dagen längre.

    men aja nu ska jag gå och "slappa" och äta upp mina godisremmar som jag köpte idag heh . pusshej.

    ny design

    Äntligen kom jag på hur man klurar ut att göra en egen design, men en ny och ny design är det väl inte, har bara ändrat bakgrunden. sen ska jag kanske ändra den röda texten, men det får bli nån annan gång. fyfan vad komplicerat det är med alla koder o lalallala, blir ju helt förvirrad. men aja nu ska jag förmodligen sova, börjar kvart i tio imorn. skönt. godnatt.


    sony ericsson w910i


    Kom nyss hem. ja och vi köpte en sony ericsson w910i till mig. ville inte ha den där k850i, den var för stor och klumpig, den här var mycket snyggare i uteseendet. dessutom vare världens snyggaste kille som hur säger man fyllde i papprerna om mobilen. så snygg han var ock så hade han typ grå/gröna ögon. men aja nog pratat om det nu ska jag iaf kolla på one tree hill som jag spelade in ehehh;) sen ska jag gå och leta efter mina skridskor, eftersom att vi ska åka skridkor imorn och sen blir det julmarknad. trevligt;) hoppas bara jag hittar de.. men jag undrar verkligen vilken tid vi börjar imorn. INGEN VET. konsigt konstigt.

    djungel av mobiler



    Om exakt fem minuter ska jag gå ut och med pappsen och välja nån utav mobilerna som jag ska köpa.
    men dem här mobilerna ovan är inte några som jag ska välja mellan, la bara in en bild eheh.
    men jag tror det lutar åt mobilen sony ericsson k850i, men aja vi får se.
    snart så ska jag ut pusshej.

    stan&skärholmen&kista

    Kom hem för typ en timme sen. mina fötter är helt bortdommade,
     
    men aja iaf skönt att sitta;) men hursomhelst så ska jag beskriva VÄLDIGT KORT om vad jag har gjort idag.  först så var jag i stan, men på vägen dit träffade vi konkan och hennes mamma. trevligt trevligt. sen blev det lite julshopping igen dåra. efter stan blev det skärholmen och återigen julshopping och sen efter det vare kista och ännu mer julshopping.

    nu ska jag gå och äta piroger. så gott. pusshej.


    nordiska musee't &julshopping

    Idag vakna jag klockan 20 över 7 och gick iväg med Konkordiaklockan 20 i 8, vilket innebar att jag bara hade 20 minuter på mig! snacka om att det var stressigt. men hursomhelst så träffades alla i skolan, sen så gick vi till nordsika musse't . väl där i museet så snackade våran guide om mode/trend. vi kollade på hur modet var från 1800-talet och uppåt  som hade burits av riktiga rika/kända människor. interessant haha. besöket var otroligt kort, bara en timme och sen en yttligare timme för att käka. haha va detaljerat jag skriver.

    men aja efter det så fick man gå om man skulle stanna i stan. så jag och Konkordia gick och några andra. sen när vi väl var i stan så var jag redan så pass utmattad och trött att jag inte orkade, men vi fortsatte endå.  där så gick vi in i NK och jag köpte en kristall ljusstake. den är faktiskt asfin. sen så gick vi in till American Classic och där köpte jag två typ julprydnader som man hänger på granen. inte julkulor. utan en joker och ett hjärta haaha. dessutom så köpte Konkan en luktande tvål som julklapp i nordiska museets butik.

    men aja sen så gick vi till centrum här i jakan och då såg vi Jan Gulliou;) för er som inte vet vem han är, så är han en författare och typ filmregissör eller filmproducent till bland annat filmen ondskan. men aja så jag köpte en bok där och fick den signerad utav honom, inte till mig utan till min pappa. han är ett ganska stort fan hahaha, perfekta julklappen;)

    ohnej, imorn måste jag vakna typ 8 på en LÖRDAG?! orsaken är att jag ska shoppa ännu mer, först i stan, sen skärholmen. fan va jobbigt börjar faktiskt bli less på att shoppa. hahah jag kan inte fatta att jag sa det eehehh.

    men aja nu ska jag slå in några presenter. pusshej
    10 dagar kvar tills julafton.

    nomansland.info.se

    Ja, idag var det lucia, blev väldigt lyckat;) förrutom att jag var skitsressad på morgonen. men aja pallar inte skriva så mycket. gå in på den här sidan http://www.nomansland.info.se/ HAHAHAHA, finns med där *stolt*.

    11 dagar kvar tills jul.

    inte trött.

    Åhh, imorn är det lucia, måste upp klockan 5 på morgonen och sen så kommer konkan hem till mig 7:10 eller 7:20. men saken är att jag inte ens är trött, ska nog lägga mig om en timme, men jag kommer inte vara trött då heller. vill bara säga att hawa vann på model model. woho, hejade faktiskt på henne.

    men aja nu ska jag skriva rent min eng uppsats och sen kanske jag ska gå och lägga mig. pusshej.


    tisdagtisdag

    Jaa, idag är det tisdag. det var varken en rolig eller tråkig dag, utan en normal dag. från början fick vi inte gå på extra slöjd av ms bjur, men sen när vi fick det så sa mr artek (träslöjdsläraren att vi fick komma tillbaks kl ettoch då började ju luciaträningen, men aja får väl gå dit imorn en snabbis innan idrotten. sen var det luciaträning i 3-4 timmar, jag kände mig verkligen yr av att stå så blev tvungen att sätta mig, men vi fick iallafall en halvtimmes paus och det gick åt att köpa choklad ahahhah. men hursomhelst så sa hon att om man tyckte att det var jobbigt idag så skulle det bli ännu jobbigare på luciadagen, vilket är på torsdag. ohnej.

    men aja ska föröka skriva lite till min engelska uppsats. undra om jag ska skriva den som en novell, tror nog jag gör det;) att skriva den som en pjäs blir nog för komplicerat. och sen ska jag kolla på desperate housewives;) jag är glad nu;)

    pusshej.


    mad world

    Den här dagen har sugit halvt. pallar inte skriva så mycket. hatar måndagar. köpte iallafall en mössa i kookai¨<3 älskar den affären. sen så va jag ckså på julmarknad idag;) nu vet jag vad jag ska köpa för julkappar. men för övrigt så sög den här dagen. har förresten skitont i fötterna, de typ dödar mig just nu.
    älskar den här låten



    men nu ska jag gå och ta ett fotbad.  pusshej.


    UPPTADERING! 20:25
    Åhh, jag är så lycklig nu! ms eneberg ringde nyss och sa att luciaträningen är klockan ett på eftermidddagen imorn, istället för på förmiddagen, vilket innebär att jag & Konkan i våran klass slipper göra so förhöret imorn!luican är typ tre timmar vilket innebär att vi missar tre inte så viktiga lektioner;) GISSA OM VI ÄR GLADA?(men samtidigt så vill jag faktiskt göra so förhöret va någon konstig anledning) men aja ska bara göra matteläxan idag eftersom att vi har mattelektion imorn på morgonen.

    mössa mössa

    Åhh, känner att det är på tiden att köpa in en ny mössa, inte för att jag inte nån, men gillar inte dem. känner att de passar mer för att åka skidor. men hursomhelst så vet jag inte vilken mössa jag ska köpa. det finns ju massvis med snygga mössor, här är några utav dem;)

    Diagonal Rib BeanieLattice Knit BeanieCable Knit Slouchy BeanieBasic Slouch Beanie.Multi-Patch Beanie

    känner att det lutar åt den blåa eller den krämvita mössan. men aja vi får se vilken det blir. som ni ser går det tydligen "jättebra" med mitt pluggande, okej men NU SKA JAG PLUGGA.


    pluggplugg

    Usch har inte pluggat nånting idag som jag sa att jag skulle göra. men aja får ta och skärpa mig. nu ska jag iaf försöka läsa i boken "Gömda" (jättebra bok) sen ska jag plugga lie inför mitt science prov som jag har imorn, plugga lite inför det oförberedda so provet som vi KANSKE kommer att ha och till sist ska jag FÖRÖKA skriva klart min engelska uppsats obeservera jag sa försöka. eheheh tror inte att jag kommer att göra alla dem här sakerna som jag har sagt nu ehehehehh.

    ett bra slut.

    FUR NECK FUNNEL JACKET

    såhär ser iaf min kappa ut som jag köpte, kommer från Warehouse. tycker dock att den ser lite missbildad på bilden, men aja wtf får duga. (plus att man kan ta bort pälskragen om man vill).
    okej, NU ska jag gå och kolla på nån skräckis.

    en dålig start.

    Dagen sög halvt. Idag så vaknade jag utav att mina föräldrar bråkade. väldigt trevligt (not). men hursomhelst så skulle de egentligen gå till nån peruansk fest tillsammans med Konkans föräldrar, men det blev inte av pga att mamma blev på dåligt humör så hon ville inte gå med pappa. gillar inte pappa för tillfället. hahaa jag håller alltid med mamma, när de bråkar. stackars pappa.

    men anyways så köpte jag en snygg kappa idag. min shoppingslust har för tillfället sänkts LITE. hihi, nästa mål är att gå och välja mobil med pappsen. får se vilken dag det blir iaf innan julafton. skulle egentligen bli imorn, men jag pallar inte på en söndag, så ska nog ta att plugga lite inför science provet som jag har på måndag ahhah Tina också, sen ska jag nog också skriva klart min engelska uppsats och plugga lite inför det "oförberedda" provet. sen efter det så är jag FRIIIIIIIII från läxor resten av veckan, hahah det är så jag tänker. så dagen började dåligt, men slutade bättre, köpte ju min kappa;)

    åhh, måste bara tillägga att jag hade en skitkonstig dröm inatt! det handlade om att det bara var en dag kvar till balen och att jag liksom på något konstigt sätt hade glömt/missat det och inte hade köpt någon klänning!  hahah snacka om att jag fick panik (i min dröm).

    men hursomhelst så ska jag ta och kolla på nån skräckis snart ;)


    vem blir det?




    Åhh, det är idol om 10 minuter. fråga är vem som vinner idol? amanda jenssen eller marie picasso. själv hoppas jag att amanda vinner, hon är jätte unik både röstmässigt och i sin stil.  marie är däremot mer alldaglig.men samtidigt hoppas jag inte att hon vinner, för att det går jättedåligt för alla idolvinnarna, däremot så går det tydligen jättebra för dem som har varit med in final och inte vunnit idol. ska bli kul att se.

    ljuvliga fredag

    kom hem för ett tag sen.
    Dagen började med att jag försov mig till idrotten eheheh. men sedan var det vanliga lektioner under dagen. fick VG på scienceprojeket. fuck. gillar inte science för tillfället, men det går nog över;) sen när vi slutade, så gick jag på extra slöjd som vanligt dåra. är snart klar med min piedistal. trodde inte jag skulle hinna, det är bara att sätta ihop allt. sen kom konkan in och när skulle slipa så fick jag en träbit i mitt finger, trodde det bara var en skråma, men sen kom det blod på min platta ehheh. är faktiskt värd ett mvg på slöjden.

    men hursomhelst efter det så var klockan 16 och då gick jag, Konkordia och Tina till luciaträningen tills klockan fem eller halv sex.  trevligt trevligt. tur det att jag inte har bra röst, skulle vara dödsnervös inför lucian som är på torsdag!

    men nu är jag sjukt hungrig, ska äta. pusshej.

    17 dagar kvar tills julafton.


    shoppingslust.

    Åhh, vad jag vill shoppa. har inte shoppat på lönge känns det som (en vecka sen). ehehehheh. men hursomhelst här är några länkar över affärerna som några koftor finns i. jag vill ha! kunde däremot inte kopiera bilderna. men det här får duga;)
    http://www.vila.dk/ -har en jättefin blå tröja/kofta. min favorit.
    http://www.veromoda.se/- en gaanska så fin svart lång tröja (cardigan)

    äsch pallar inte sitta och länka alla hemsidorna höhöh. så slänger bara in några andra koftor/kläder.


    Oversized Chunky Knit CardiChunky trapeze cardigan
    Knitted Hooded CardiPeople Tree Fairtrade CardiKnitted TabardChunky trapeze cardigan

    hihi klar. haha. la bara upp några koftor. alla är dock inte i min smak, men som sagt la bara upp.
    hämtade ur affärshemsidorna; http://www.oasis-stores.com/pws/Home.ice http://www.topshop.com/ http://www.forever21.com/.


    radikalt;)

    ojojoj, statistisken har höjts radikalt idag;)  men ändå är det ingen som kommenterar!  kommentarer nån? men aja nu ska jag fortsätta med det lilla so projektet som jag och konkordia diskuterade i en halvtimme om vad vi skulle skriva hahah. idrottsprov för mig imorn. hjälp.

    en bra start.

    God Morgon.

     + +++ +

    Har nyss ätit havregryn med gojibär, sylt, solrosfrön, russin och honung så gott! Åhh, kan det bli godare och nyttigare? plus att man inte är hungrig på väldigt länge;) har blivit helt besatt av det här på morgonarna. men måste vakna minst en halvtimme tidigare, det är det enda negativa ;/ j(jag som älskar att sova). men hursomhelst så är det torsdag idag och det innebär en låång dag. har tre timmars extra slöjd. dessutom är det spanska redovisning idag, har inte tränat ett skit, får se hur det går. vi ska också lämna in svenska uppstatsen idag som jag lyckades bli klar med. men nu måste jag gå och klä på mig. ha en bra dag. pusshej.

    lista/frågor&svar

    Har du pojkvän/flickvän? nej ;/
    Är du kär? nej?
    Hur tidigt stiger du upp? Vardagar ungefär kl 7 och helger kl 11-13
    Vem/vilka vet mest om dig? konkan och mina föräldrar tror jag.
    Gillar du att slåss? nej
    Vad ska du göra ikväll? haha kvällen är snart över, men snart ska jag sova;)
    Har du utländska föräldrar? ena föräldern är utländsk;)
    Var har du ont? ingenstans.
    Är du bra på att måla? nja sådär, önskar jag var bättre.
    Vem kramade du senast? mamma
    Vad längtar du till? julafton ;)
    Vad heter dina husdjur? har ingen.
    Har du körkort? nej men nästa år får jag börja övningsköra, i can't wait hahaha.
    Favoritgodis? alhgrens bilar ehehheh.
    Morgon- eller nattmänniska? nattmänniska såklart.
    Sparare eller slösare? både och.
    Har du några homosexuella vänner? nej.
    Bio eller promenad? bio eller det beror på vilket humör jag är på ;)
    Är du kittlig? haha ja väldigt.
    Rädd för insekter? jaa, har lite insektsfobi.
    Anser du att du är stark? nja nej egentligen inte, men jag är nog det när jag vill vara det :)

    på bra humör ;)

    Är glad just nu ;) ska kolla på desperate housewives och äta lite chips om cirka 40 min . (veckans höjdpunkt) ahahahh. dagens enda dilemma är att jag inte har någon aning om hur jag ska skriva min text om argument. vad jag än skriver så blir det dåligt, har fått skriva om flera gånger. men det löser sig nog ;)


    fan fan fan

    Har så jävla ónt i huvudet, sen imorse. den vill liksom inte släppa. jag som ALDRIG brukar få ont i huvet, ipren verkar inte ens ge nån boverkning. fan också missade scienceprovet ju. kände mig helt laddad och så kommer det här? enligt mamma så beror det på stress och jag kan inte gå till skolan och göra provet med ont i huvudet kommmer inte kunna koncentrera mig. pallar inet skriva mer hejdå.

    kemikalier

    känner mig ganska stressad. men hursomhelst Idag skulle vi inleda science med ett nytt ämne "kemi" ush gillar inte kemi, fick G förra året. hahha, men det här labet var iaf kul. vi delades in i små grupper och där så skulle vi blanda lite lite kemikalier thiosulphate nånting.. och acid. sen så råkade jag andas in för mycket utav dom där kemikalierna, inte med flit, det bara blev så. man kände hur allt trängde sig in i näsan. vilken obehaglig känsla, men som tur var det inte så farligt enligt meur, farligare om man får det på ögona, but I had my protections ;) hade huvudvärk resten av eftermiddagen i skolan. ahahh erica fick också huvidvärk och hon var i min grupp på science, kanske också fick i sig kemikalier. luktar förresten bajs.

    men nu ska jag plugga vidare på science (biology). scienceprov imorn.

    hallelujah

    Älskar bara den här låten blir helt tårögd när jag hör den, men det bir jag av många låtar eheheheh. http://www.youtube.com/watch?v=AratTMGrHaQ men videon är däremot lite tråkig. jag vet inte hade förväntat mig något annat. gillar bara att lyssna på den men inte kolla. plus att Amanda Jenssen sjöng den i idol, hon borde fan vinna.  men nu ska jag ut pusshej.

    saw IV



    Är astrött. gick och la mig klockan 4 på natten/morgonen. kollade på saw IV. igen. med min kusin, för att jag ville ju se sista snutten som jag missade förra veckan. men min kusin råka ta bort allt! precis när vi hade kommit halvägs. pallade inte kolla om allt igen. så stängde bara av ehhehheh.  sen en annan orsak till varför jag är så trött är att när jag sov så kom typ alla in i mitt rum och prasslade och bullrade, för att dem skulle ta fram några julprydnader. så himla jobbigt och klockan var typ bara 7. fick lägga en kudde för mina öron.

    RSS 2.0