vårrullar
ska börja med en ny sak (kategori) i den här bloggen. ska nämligen börja med recept;)
idag lagade "jag" iallafall vårrullar. JÄTTEGOTT! en utav mina favoriter. så här lyder mitt recept:
en halv påse glasnudlar
Halva påsen som består av glasnudlar ska sättas i en kastrull med varmt vatten och låta stå i ett tag. sedan tar man vitkålen, kålroten, morötterna, purjolöken och kycklingen som ska hackas i normalstora bitar och därefter sättas i en mixter så att det blir ännu mer finhackat eller grovhackat. efter det så sätter man allt det här i en wok panna och tillsätter kycklingtabletterna, för att sedan steka alltsammans. efter det så tillsätter man glasnudlarna i "wok röran" .
sen när det är klart så är det bara att ta fram degen "tufu" och där sätter man i en klick utav "röran" på degen, därefter så lindar man ihop allt, typ som en servett, eller något liknande.
rekommenderas, blir JÄTTEGOTT;)
men aja nu ska jag gå ut "IGEN", haha jag är typ en "utemänniska".
MISSA INTE ELF IKVÄLL KL 21.00!
idag lagade "jag" iallafall vårrullar. JÄTTEGOTT! en utav mina favoriter. så här lyder mitt recept:
en halv påse glasnudlar
en hel vitkål
en halv kålrot
3 st morötter
en hel purjolök
ett halvt kg kyckling
2 st kycklingtabletter
Halva påsen som består av glasnudlar ska sättas i en kastrull med varmt vatten och låta stå i ett tag. sedan tar man vitkålen, kålroten, morötterna, purjolöken och kycklingen som ska hackas i normalstora bitar och därefter sättas i en mixter så att det blir ännu mer finhackat eller grovhackat. efter det så sätter man allt det här i en wok panna och tillsätter kycklingtabletterna, för att sedan steka alltsammans. efter det så tillsätter man glasnudlarna i "wok röran" .
sen när det är klart så är det bara att ta fram degen "tufu" och där sätter man i en klick utav "röran" på degen, därefter så lindar man ihop allt, typ som en servett, eller något liknande.
rekommenderas, blir JÄTTEGOTT;)
men aja nu ska jag gå ut "IGEN", haha jag är typ en "utemänniska".
MISSA INTE ELF IKVÄLL KL 21.00!
2 DAGAR KVAR TILLS JULAFTON.
Kommentarer
Trackback